Infracţiuni la regimul rutier în judeţul Prahova.27 iunie 2023
La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Bulevardul Culturii, în municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Proviţa de Jos. 
Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă la o substanţă psihoactivă, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
Tot în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti-Scăeni, în timp ce acţionau pe Drumul Naţional 1 A, în oraş, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în  vârstă de 44 de ani, din comuna Lipăneşti, care avea montate plăcuţe cu numere provizorii de circulaţie. 
La solicitarea documentelor personale şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul condus de acesta nu figurează ca fiind înmatriculat în circulaţie. 
În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea sau punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.
Foto ilustrativ
Sursă:Poliţia Rutieră Prahova