Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi.
 
- 700 de locuri au fost scoase la concursul de admitere în şcolile militare de subofiţeri ale Jandarmeriei Române, sesiunea aprilie-iunie 2023, astfel:
 
- 350 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani;
 
- 350 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni. 
 
Informaţii importante !
 
-5 mai 2023 - data limită pentru depunerea cererilor de înscriere, la adresa de e-mail resurse.umane@jandarmeriaprahova.ro !
 
-15 mai 2023 - data limită pentru depunerea dosarului în volum complet, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, situat în municipiul Ploieşti, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 257, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.
 
Toate informaţiile referitoare la condiţiile de recrutare, conţinutul dosarului, desfăşurarea probelor de concurs cât şi modele de documente, le puteţi obţine prin scanarea codului QR din imagine sau accesând www.jandarmeriaprahova.ro, secţiunea Cariera/Anunturi admiteri, cât şi pe site-urile instituţiilor de învăţământ www.scoaladragasani.ro, respectiv www.jandarmeriafalticeni.ro.
 
Relaţii suplimentare se pot obţine:
 
-la sediul nostru, de luni până vineri, între orele 08-16;
-la tel. 0244.406.412, de luni până vineri, între orele 08-16.
Sursă:Comunicat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova