Comunicat de presă Poliţia Locală Ploieşti.Sancţiuni aplicate pentru oprirea/staţionarea în staţiile T.C.E. Ploieşti

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au efectuat în zilele de 14 şi 15 februarie 2023, o acţiune având ca scop depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care opresc/staţionează în staţiile de transport persoane T.C.E. Ploieşti.

Verificările au avut loc în următoarele locaţii: Bulevardul Republicii, Şoseaua Vestului, strada Gh. Grigore Cantacuzino, Bd. Bucureşti, str. Gh. Doja, str. Tache Ionescu.

Astfel, au fost avertizaţi (prin aplicarea de înştiinţări pe parbrizele autovehiculelor) un număr de 6 conducători auto, iar 16 au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 3.915 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 142 şi 143 din R.A.O.U.G. nr. 195/2002, republicată; de asemenea, cu sprijinul S.C. S.G.U. Ploieşti, au fost ridicate 3 autovehicule.

Acţiunile vor continua în funcţie de efectivele disponibile şi activităţile specifice desfăşurate la nivelul Municipiului Ploieşti.

 Prin activităţile întreprinse, Poliţia Locală Ploieşti îşi doreşte să creeze un climat de siguranţă, ordine şi confort pentru ploieşteni.

Vă stăm permanent la dispoziţie prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro.