Poliţia Locală Ploieşti. SINTEZA activităţii desfăşurate în domeniul ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE  -  luna IANUARIE 2023 -

În perioada 01 – 31 ianuarie 2023 poliţiştii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică au acţionat în permanenţă conform atribuţiilor specifice, pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă normele legale, fiind întocmite 147 procese-verbale de constatare a contravenţiei, în valoare totală de 26.680 lei şi legitimate 952 de persoane.

De asemenea, au fost asigurate măsuri de ordine şi linişte publică în zona unităţilor de învăţământ stabilite în responsabilitate prin Planul local de acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zona unităţilor de învâţământ preuniversitar din municipiul Ploieşti în anul şcolar 2022-2023.

În aceeaşi perioadă de referinţă poliţiştii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică şi Biroului Intervenţie Rapidă au acţionat împreună cu angajaţii S.C. T.C.E. S.A. în staţiile şi mijloacele de transport în comun, în vederea asigurării unui climat civilizat, cât şi pentru depistarea persoanelor care circulă fără legitimaţii de călătorie.

Todotată, au fost monitorizate principalele zone cunoscute a fi frecventate de persoanele care apelează la mila publicului, precum şi zonele aglomerate şi cele cu risc crescut de depozitare a deşeurilor menajere.

Prin acţiunile întreprinse, Poliţia Locală Ploieşti îşi doreşte să creeze un climat de siguranţă, ordine şi confort pentru ploieşteni.

Vă stăm permanent la dispoziţie prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro.