BULETIN INFORMATIV ISU PRAHOVA.26 ianuarie 2023

În ultimile 24 de ore, pompierii salvatori din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea a 33 de misiuni, dintre care 7 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă, 23 urgenţe medicale şi 3 activităţi de îndrumare şi control.

Echipajele de salvatori au acţionat pentru localizarea şi lichidarea a 2 incendii, dintre care unul s-a produs la un autoturism staţionat în parcarea unui operator economic din municipiul Ploieşti, iar celălalt s-a manifestat la o locuinţă din localitatea Izvoarele, la nivelul coşului de fum. De asemenea, pompierii prahoveni au acţionat şi în alte 3 intervenţii în sprijinul comunităţilor, care au vizat asistenţa unei persoane, salvarea unui animal şi deblocarea unei persoane din locuinţă.

În intervalul amintit, 23 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din partea paramedicilor SMURD.

De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităţilor de intervenţie au efectuat o misiune de recunoaştere în teren, la secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, verificând căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.

În continuare, unităţile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situaţiilor de urgenţă şi acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Foto ilustrativ