Ploieştenii vor putea face grătare în Parcul Municipal Vest

De curând directorul Parcului Municipal Vest (Donald Constantin) a anunţat pe pagina sa de facebook, ca locuitorii municipiului Ploieşti vor avea unde să facă grătare.

Donald Constantin, a spus că de anul acesta, cei care doresc să facă grătare în Parcul Municipal Vest, au la dispoziţie o zonă special amenajata, cu foişoare prevăzute cu mese şi băncute, împotriva razelor solare. De asemenea, administraţia parcului doreşte să achiziţioneze şi bărci de agrement pentru cei care doresc să se plimbe pe lac, totodata investiţiile în parc urmând a continua.

„Ploieştenii vor avea unde să facă grătare. Conducerea Parcului Municipal Vest a făcut demersuri pentru aducerea aici a unor grătare pentru ca vizitatorii să-şi poată prepara mici şi fripturi. Acestea vor fi amplasate în zona de picnic a parcului, unde există deja foişoare cu mese şi băncuţe, care asigură protecţia împotriva razelor solare, dar şi condiţii civilizate de consumare a preparatelor.
Şeful parcului pregăteşte şi o altă surpriză pentru ploieşteni: achiziţionarea unor bărci de agrement pentru lacul artificial din Parcul Vest.” este mesajul de pe facebook. 

captura foto si video :Valea Prahovei TV ( VP TV ) .