Judetul Prahova. Infracţiuni la regimul rutier
La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Bălţeşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serivicu, pe raza comunei Păcureţi, au oprit, pentru control, pe DJ 231 un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Şoimari. 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că valabilitatea numerelelor provizorii de circulaţie ale autoturismului figurează ca fiind expirată de la începutl lunii trecute. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Seara trecută, în jurul orei 23.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cămpina, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă, au oprit, pentru control, pe strada A. I. Cuza, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din oraşul Breaza. 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursa:IJP Prahova