Un prahovean conducea  prin Ploiesti avand  permisul  reţinut şi dovada înlocuitoare expirată

          În data de 31.01.2018, în jurul orelor 13:30, în timp ce efectua serviciul de patrulare, un echipaj din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice a observat la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Veronica Micle, un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în judeţul Prahova, oprit la colţul intersecţiei, cu motorul pornit, şoferul aflându-se la volan.

          În momentul în care poliţiştii locali s-au îndreptat către autoturism, conducătorul auto a avut intenţia să se pună în mişcare, dar la solicitarea agentului a rămas pe loc.

          Deoarece şoferul a precizat faptul că nu are asupra sa nici cartea de identitate şi nici permisul de conducere, s-a procedat la identificarea acestuia în baza de date. S-a constatat că persoana se numeşte A.V., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în Bărcăneşti şi că nu deţine permis de conducere, motiv pentru care au fost solicitaţi lucrătorii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Naţionale.

          Ulterior s-a constatat că acesta avea o dovadă înlocuitoare expirată la data de 26.01.2018, iar permisul de conducere eliberat de autorităţile spaniole îi fusese reţinut în urma unui accident rutier în care a fost implicat în anul 2016.

           foto:Politia Locala Ploiesti