În perioada 6 – 7 noiembrie 2022, pompierii salvatori din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea a 33 de misiuni
 
În perioada 06 – 07 noiembrie, pompierii salvatori din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea a 33 de misiuni, dintre care 14 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă, 18 urgenţe medicale şi o activitate de îndrumare şi control.
În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori au acţionat pentru localizarea şi lichidarea a 3 incendii, dintre care unul s-a produs la nivelul unui coş de fum, unul la un autoturism şi ultimul la o anexă gospodărească. 
Pompierii prahoveni au acţionat şi în alte 6 intervenţii în sprijinul comunităţilor, care au vizat asistenţa unei persoane care a rămas blocată în lift, deblocarea unor persoane din locuinţe şi asistenţa unei persoane supraponderale.
Totodată, pompierii au asigurat măsurile specifice în cazul unui accident rutier produs în comuna Bărcăneşti, sat Tătărani, în care au fost implicate 2 autoturisme şi cei 4 ocupanţi ai acestora. În urma acestor evenimente, o persoană a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.
În intervalul amintit, 19 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din partea paramedicilor SMURD.
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităţilor de intervenţie au efectuat 4 misiuni de recunoaştere în teren, în oraşele Sinaia şi Buşteni (pentru verificarea hidranţilor), în localitatea Lipăneşti, precum şi la secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde au fost verificate căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
În continuare, unităţile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situaţiilor de urgenţă şi acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
Sursa:ISU Prahova