Poşta Română a redeschis un sediu monument istoric din Piatra Neamţ
 
Poşta Română a redat, vineri, clienţilor săi un sediu monument istoric din Piatra Neamţ, de pe strada Alexandru cel Bun, nr. 21, după lucrări de investiţii. Acesta fusese închis timp de 12 ani. În această clădire vor funcţiona OJP Neamţ, OPD Piatra Neamţ şi OP 1 Piatra Neamţ. 
Acest sediu de patrimoniu al Poştei Române a fost construit în perioada 1932-1936. El a fost scos din regimul de lucru cu publicul întrucât erau necesare lucrări de investiţii care au fost demarate în luna ianuarie 2022.
Valoarea acestor lucrări este de aproximativ 2,7 milioane de lei fără TVA. S-a intervenit la arhitectura interioară, exterioară, acoperiş, instalaţii electrice, termice şi sanitare.
La inaugurarea noii subunităţi poştale a fost prezent şi Directorul General al Poştei Române, Valentin Ştefan: “Anul acesta s-au realizat cele mai mari investiţii pentru Poşta Română din ultimii ani.
Ne-am dorit să redăm această clădire simbol clienţilor noştri din Piatra Neamţ, aceasta fiind cea mai mare investiţie finalizată din patrimoniul companiei. Avem sedii frumoase în toată ţara, multe dintre ele cu nevoi serioase de intervenţie. Personal, cred că trebuie să tratăm cu respect genul acesta de clădiri istorice şi să le conservăm cu grijă la fiecare detaliu”.
Astfel, începând de vineri, la Oficiul Poştal 1 Piatra Neamţ care deserveşte, la cele 6 ghişee, atât persoanele fizice, cât şi juridice, clienţii sunt aşteptaţi într-un sediu dotat cu toate facilităţile, pentru a eficientiza fluxul de lucru şi timpii de aşteptare, calitatea serviciilor fiind îmbunătăţită.
 
Sursa:Comunicat Posta Romana