Prahova.INFRACŢIUNI LA REGIMUL RUTIER
La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti- Biroul Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe strada Mărăşeşti din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bălţeşti. 
 
În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat. 
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
La data de 15 noiembrie a.c., în  jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza oraşului, pe Drumul Naţional 1, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din staţiune. 
 
Întrucât la solicitarea documentelor personale şi ale autoturismului bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursa:IJP Prahova