Prahova.Soferi depistaţi la volan cu permisul suspendat sau sub influenţa băuturilor alcoolice
La data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Ştrandului din municipiu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani din oraşul Mizil.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.
În cauză,  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
Tot joi, în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti Scăieni în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Sângeru.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursa:IJP Prahova