Judetul Prahova.Depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau cu numerele de înmatriculare expirate
La data de 1 noiembrie a.c, în jurul orei 7.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN1A au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din oraş.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Tot ieri, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Blejoi în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Păuleşti au oprit pentru control un moped condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani din municipiul Ploieşti.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge.
Şi în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un  bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că numerele provizorii figurează ca expirate din luna iulie a anului 2021.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
Sursa:IJP Prahova