UPG LA ANIVERSARE.30 DE ANI DE ÎNVĂŢĂMÂNT ECONOMIC SUPERIOR LA PLOIEŞTI ŞI 20 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA FACULTĂŢII DE ŞTIINŢE ECONOMICE
COMUNICAT DE PRESĂ UPG PLOIESTI
 
Învăţământul economic universitar funcţionează în Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti din anul 1992, dezvoltându-se continuu. Comunitatea academică marchează „ANIVERSAREA A 30 DE ANI DE ÎNVĂŢĂMÂNT ECONOMIC SUPERIOR LA PLOIEŞTI ŞI 20 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA FACULTĂŢII DE ŞTIINŢE ECONOMICE” printr-o serie de acţiuni ştiinţifice şi culturale, desfăşurate în perioada 24 - 28 octombrie 2022 respectiv: conferinţă internaţională adresată cercetătorilor, sesiuni ştiinţifice studenţeşti, workshop-uri, lansare de carte, momente culturale şi artistice.
Aceste manifestări sunt dedicate studenţilor, cadrelor didactice, reprezentanţilor comunităţii locale şi naţionale, reprezentȃnd o bună oportunitate pentru întâlnirea şi relaţionarea între membri ai comunitǎţii academice şi invitaţi din mediul socio-economic, recunoscându-se astfel, oficial, aportul învăţământului superior economic de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti la dezvoltarea ecosistemului de business prahovean. 
Comunitatea academicǎ se bucurǎ de prelegerile unor profesori din Albania, Bosnia-Herţegovina, Iran şi Spania, care participǎ la evenimentele aniversare ale Facultăţii de Ştiinţe Economice. In plus, prezenţa unor profesori universitari prin programul ERASMUS oferǎ posibilitatea cadrelor didactice şi studenţilor de a dezvolta relaţii de colaborare pe plan didactic şi ştiinţific cu specialiştii strǎini aflaţi ȋn universitatea noastrǎ ȋn aceastǎ perioadǎ. 
Conf. univ.dr. Mirela Dulgheru -Purtator de Cuvant UPG Ploiesti
Director Departamentul de Activitati Motrice si Sport Universitar
Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti - Facultatea I.P.G.
 
Foto ilustrativ/prahova-news.ro