Ambasadorul Extraordinar al Regatului Thailanda în România, doamna Dao Vibulpanich, a fost in vizita la Primaria Ploiesti
Conducerea Primăriei Municipiului Ploieşti a fost, astăzi, gazda vizitei de lucru a Ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Thailanda în România, Excelenţa Sa doamna Dao Vibulpanich.
Viceprimarii municipiului Ploieşti, domnul Daniel Nicodim şi doamna Anca Adina Popa, au participat la întâlnirea oficială, care a avut loc la sediul municipalităţii, Excelenţa Sa doamna Dao Vibulpanich fiind recent desemnată în această funcţie în România şi aflându-se pentru prima dată în vizită, în oraşul nostru. 
Discuţiile din cadrul reuniunii s-au axat pe dezvoltarea relaţiilor bilaterale şi a schimburilor comerciale între comunitatea ploieşteană şi comunităţi thailandeze similare.
Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Thailanda în România, Excelenţa Sa doamna Dao Vibulpanich a declarat, cu acest prilej, că partea thailandeză este direct interesată de dezvoltarea unor parteneriate viitoare cu municipiul nostru în domeniile turism, cultură, componente electronice şi I.T., agricultură şi alimentaţie. 
Totodată, Excelenţa Sa doamna Dao Vibulpanich a menţionat că a apreciat reuniunea prietenoasă de astăzi şi a adresat mulţumiri reprezentanţilor municipalităţii ploieştene declarând, de asemenea, că, la sosirea în Ploieşti, a rămas plăcut surprinsă de estetica zonelor verzi ale oraşului nostru.  
Partea română şi-a exprimat interesul faţă de intenţiile de cooperare exprimate de Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Thailanda în România, precum şi dorinţa de a iniţia colaborări noi investiţionale şi culturale.
În finalul vizitei de lucru, viceprimarii municipiului Ploieşti, domnul Daniel Nicodim şi doamna Anca Adina Popa, i-au oferit Excelenţei Sale doamna Dao Vibulpanich un buchet de flori, precum şi o serie de însemne oficiale ale oraşului nostru. 
Reprezentanţii executivului ploieştean i-au adresat mulţumiri pentru vizita oficială de astăzi şi i-au urat noului Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Thailanda, Excelenţa Sa doamna Dao Vibulpanich, succes în noua misiune diplomatică din ţara noastră.
 
Sursa:Primaria Municipiului Ploiesti