ACŢIUNE DE PREVENIRE A CONSUMULUI DE DROGURI ÎN COMUNITATE DESFĂŞURATĂ DE CENTRUL  DE  PREVENIRE, EVALUARE ŞI  CONSILIERE  ANTIDROG  PRAHOVA

Vineri, 14 octombrie a.c, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova a fost prezent, alături de alte instituţii din judeţ, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Prin această activitate, CPECA Prahova îşi propune conştientizarea tinerilor participanţi la Bursa Locurilor de Muncă asupra riscurilor bio-psiho-sociale şi implicaţiilor legale asociate consumului de alcool şi droguri ilegale la locul de muncă, acasă sau în comunitate. Nu în ultimul rând, au fost prezentate serviciile de asistenţă pe care CPECA Prahova le oferă persoanelor consumatoare de substanţe psihoactive şi familiilor acestora.

Participarea CPECA Prahova la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi reprezintă expresia colaborării cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova în beneficiul populaţiei tinere din judeţ şi se regăseşte ca activitate specifică în Planul de Acţiune în Domeniul Drogurilor pentru judeţul Prahova, perioada 2022 – 2026.

Sursa:Comunicat CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG PRAHOVA