Politia Rutiera Prahova.Bărbaţi depistaţi de poliţişti conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

În noaptea de 9 spre 10 octombriea.c.,  în jurul orei 01:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti- Biroul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Şoseaua Vestului din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 38 de ani, din municipiu.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Noaptea trecută,  în jurul orei 03:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Vâlcăneşti, au oprit, pentru control, pe DJ 218, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comună.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Sursa:IJP Prahova