ISU PRAHOVA. ”În perioada 22 – 23 august, la nivelul judeţului Prahova s-au înregistrat 43 misiuni dintre care 9 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă”
În perioada 22 – 23 august, la nivelul judeţului Prahova s-au înregistrat 43 misiuni dintre care 9 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă, 31 cazuri SMURD şi 3 activităţi de îndrumare şi control.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, 31 persoane au primit asistenţă medicală din partea pompierilor care încadrează echipajele de prim-ajutor calificat şi terapie intensivă mobilă. 
 
Echipajele de pompieri au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs în localitatea Plopeni. 
 
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităţilor de intervenţie au efectuat 4 misiuni de recunoaştere în teren la diferite instituţii şi societăţi din municipiul Câmpina şi localităţile Vălenii de Munte şi Breaza, precum şi la secţiile ATI din judeţ, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
Pompierii prahoveni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu care s-a produs la un garaj aferent unui imobil situat în localitatea Plopeni, str. Republicii. Alarma s-a dat în jurul orei 07:00, imediat la locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de intervenţie şi un echipaj medical. 
Din fericire, incendiul a fost localizat în limitele găsite, fiind afectată o suprafaţă de 10 mp. În urma evenimentul nu s-au înregistrat victime.
 
În continuare, pompierii salvatori rămân mobilizaţi pentru a acţiona cu operativitate în sprijinul semenilor. 
 
Foto cu caracter ilustrativ