“Toscana de lângă casă”. Zona Dealul Mare este promovată de Doina Marinescu, prin excursii cu microbuzul
Doina Marinescu (43 ani) iubeşte aşa de mult călătoriile încât încearcă să îşi trăiească viaţa ca o vacanţă. Şi pentru că serviciul nu îi permite să plece de câte ori şi-ar dori, pe lângă destinaţiile externe pe care le accesează, Doina a demonstrat că poţi fi turist şi la tine acasă. Deşi a trăit în Bucureşti mare parte din viaţă, de trei ani, de când s-a mutat în Ploieşti, s-a îndrăgostit de judeţul Prahova pe care l-a vizitat în lung şi în lat. Recent, Doina a lansat blogul de călătorii "Viaţa ca o vacanţă", dar şi un nou concept de petrecere a timpului liber, care va prinde de minune, acum, că toamna este aproape: plimbări la cramele din podgoria Dealul Mare, escapade care oferă o experienţă deosebită: peisaje de vis, degustare de vinuri şi nu în ultimul rând socializare, într-un decor încântător.
 
”Am fost întrebată ce este Viaţa ca o vacanţă şi cu ce se ocupa. Viaţa ca o vacanţă este o stare de spirit, este alegerea noastră de a trăi fiecare clipă. Te poţi simţi că în vacanţă şi în oraşul tău, poţi ieşi la o plimbare, poţi vizita un muzeu, poţi ieşi la evenimentele culturale. Numai de noi depinde cum alegem să ne trăim viaţa! Mi-am dat seama că  nu trebuie să aştept concediul, care este o dată sau de câteva ori pe an să mă bucur doar în cele câteva zile de locurile şi experienţele noi. Caut evenimente în oraşul meu, locuri frumoase în apropierea casei şi aşa am descoperit comoară de lângă casă, regiunea viticolă Dealu Mare. Este suficient să ajungi o dată şi cu siguranţă vei dori să revii. Eu m-am îndrăgostit de aceasta Toscană a României, denumire primită datorită poziţionării geografice, pe aceeaşi paralala cu regiunea Toscană din Italia. M-am îndrăgostit atât de tare încât vreau să împărtăşesc această bucurie.
Vă propun să ieşim şi să ne cunoaştem, puţin mai bine, comoară de lângă casă. Să ieşim în Dealu Mare şi să-i descoperim nestematele, să-i cunoaştem cramele, poveştile acestora şi bineînţeles licorile atât de apreciate. Pe lângă descoperirile locurilor, vă invit să cunoaşteţi şi oameni noi! Să socializăm, să ne bucurăm de noi prieteni, de gustul vinului şi al bucatelor, să ne delectăm cu un apus de soare în Toscana României! Da,ştiţi că Toscana a fost făcută celebra de oameni, aşa că vă invit să ne promovăm locurile frumoase, nestematele de lângă casă, să punem Dealu Mare pe listă scurtă de "to do" a cât mai multor călători! Să învăţăm să ne trăim Viaţa ca o vacanţă! 
 Aşa că Hai cu noi, la degustare, în Dealu Mare!”
 
Sursă: https://prahovaeconomica.eu şi Loredana Marin (Chelba)