12 iulie 2022, ora 16.00, este data limita la care va puteti inscrie la posturile scoase la concurs de INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE PRAHOVA
Data limită până la care vă puteţi înscrie în vederea participării la concursurile pentru ocuparea a 60 de funcţii de subofiţer, 4 funcţii de ofiţer şi o funcţie de personal contractual.
 
Toate detaliile privind condiţiile de participare precum şi modelele documentelor, pot fi accesate pe adresa de internet a I.P.J. Prahova, fiind disponibile pe https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs
 
Printre cele 65 de posturi scoase la concurs, 55 sunt prevăzute pentru agenţi de poliţie, specialitatea “ordine publică” (siguranţă publică şi patrulare – mediul urban şi ajutori şef post).
 
 
V-AŢI ÎNTREBAT CUM ARATĂ O ZI DIN VIAŢA UNUI POLIŢIST DE ORDINE PUBLICĂ?
 
În orice zi se pot întâlni cu situaţii mai puţin obişnuite. Prin staţie li se solicită intervenţia rapidă la un eveniment. Orice secundă contează.
 
Pornesc înspre locul faptei, gândindu-se că totul trebuie să se rezolve cu bine.
 
Indiferent de moment, loc şi situaţie, misiunea lor în fiecare zi este aceeaşi: siguranţa şi liniştea oamenilor.
 
Pentru asta, poliţiştii sunt instruiţi periodic atât în domeniul pregătirii fizice, tactică poliţienească, dar şi în domeniul tragerii cu armamentul.
 
Sursa:Comunicat INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE PRAHOVA