64 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă
64 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, 4 sunt pentru ofiţer, iar 60 sunt pentru agenţi de poliţie – dintre care 15 pentru ajutor de şef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.
 
Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022, şi se va încheia, în ziua de 12 iulie 2022( inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12.07.2022 doar până la ora 16:00).
 
Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunţ, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunţ, în perioada stabilită pentru înscriere. 
 
Anunţurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum şi modelele documentelor, pot fi accesate pe adresa de internet a I.P.J. Prahova, fiind disponibile pe https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs
 
ofiţer specialist II  în cadrul Biroului Siguranţă Şcolară.
 
 
ofiţer specialist I (inginer de sistem) în cadrul Serviciului Comunicaţii şi Informatică.
 
 
ofiţer principal II în cadrul Serviciului Logistic – Biroul Administrarea patrimoniului imobiliar şi intendenţă.
 
 
ofiţer principal II în cadrul Serviciului Cabinet - Compartiment Schengen si Relaţii Internaţionale.
 
 
55 de posturi vacante de agenţi de poliţie, specialitatea “ordine publică” (siguranţă publică şi patrulare – mediul urban şi ajutori şef post).
 
 
3 posturi de agent de poliţie în cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale.
 
 
2 posturi de agent de poliţie în cadrul Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.
 
 
 
Procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanţei fizice, acolo unde este cazul, susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor de specialitate, examinarea psihologică şi medicală a candidaţilor.
 
Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeaşi pentru toate posturile scoase la concurs la nivel naţional.
 
Sursa:;IJP Prhova
 
Foto ilustrativ