De Paşte, la Ploieşti Shopping City punctele sunt din nou la modă şi aduc surprize speciale pentru utilizatorii SPOT

De Paşte, punctele sunt din nou la modă şi le oferă pasionaţilor de cumpărături o experinţă de shopping completă la Ploieşti Shopping City. Pe lângă inspiraţia pentru cele mai în tendinţe outfituri de primăvară, în perioada 4 – 22 aprilie, utilizatorii care au instalat aplicaţia de loialitate SPOT şi fac cumpărături în valoare de minimum 250 lei câştigă garantat premii în aplicaţie şi sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi specială.

Astfel, cei care fac shopping de cel puţin 250 de lei şi scanează bonurile în aplicaţia SPOT vor fi recompensaţi automat cu dublu de puncte de loialitate în SPOT. Punctele SPOT pot fi transformate de către utilizatorii aplicaţiei în vouchere cadou şi premii speciale de Paşte: căşti audio JBL; boxe portabile JBL; epilatoare Philips; aparate de tuns Philips OneBlade Pro; seturi Lego Creator sau espressoare cafea Krups.

Mai mult, utilizatorii care îndeplinesc condiţiile menţionate vor fi înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru o ţinută vestimentară în valoare de 5 000 lei şi 5 000 puncte SPOT.

Detalii despre campanie sunt disponibile pe site.

SPOT, aliatul în cadouri şi modă al Iepuraşului de Paşte

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături şi fashion. Pe lângă premiile speciale de Paşte, fiecare sesiune de cumpărături aduce garantat puncte de loialitate.

 

Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulţime de extra beneficii. Utilizatorii au posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate pe o gama complexă de recompense şi premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicaţiei, precum: premii speciale, experienţe exclusive, vouchere cadou Ploieşti Shopping City, Sephora, Douglas, Zara, H&M, Hervis sau Teilor. Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată atât din Google Play, cât şi din App Store.