DESPRE IERTARE -METANOIA BEGINS NOW -  VĂ IERT, VĂ UIT şi voi continua să vă iubesc sufletul
DESPRE IERTARE -METANOIA BEGINS NOW - VĂ IERT, VĂ UIT şi voi continua să vă iubesc sufletul.
Doar citiţi şi veţi simţi  eliberare şi o pace interioară extraordinară.
 LA MULŢI ANI, MINUNE numită FEMEIE! 
Vă iert pe toţi cei care m-aţi irosit şi care m-aţi folosit, ascunşi după măşti ale bunelor intenţii şi ale dragostei. 
Vă iert pe toţi cei care mi-aţi luat pacea sufletească şi care mi-aţi oferit nopţi albe, pline de frământări şi de lacrimi. 
Vă iert pe toţi cei care m-aţi minţit, care mi-aţi înşelat aşteptările, care m-aţi trădat şi care m-aţi lovit pe la spate, nemeritat. 
Vă iert pe cei care aţi făcut din durerile şi din necazurile mele, bucuria voastră şi prilej de a bârfi. 
Vă iert pe toţi cei care, prin dispreţul pe care mi l-aţi arătat, aţi reuşit să mă faceţi să cred că nu sunt destul de bună şi de frumoasă, că nu sunt demnă de voi, că n-am nicio valoare şi că nu merit să fiu preţuită. 
Vă iert pe toţi cei care m-aţi abandonat fără nicio explicaţie atunci când nu aţi mai avut nevoie de mine, obligându-mă să trăiesc supliciul singurătăţii.
Vă iert pe toţi cei care m-aţi amăgit cu promisiuni frumoase şi cu calităţi morale însuşite doar pentru a-mi câştiga iubirea. Vă iert pe toţi cei care m-aţi lovit peste obrazul pe care în trecut l-aţi pupat şi l-aţi mângâiat. 
Vă iert pe toţi cei care mi-aţi împovărat sufletul cu griji inutile, cu regrete, cu complexe şi cu dureri nemeritate. 
Vă iert pe toţi cei care aţi încercat să mă schimbaţi, să îmi luaţi libertatea de a fi eu, să mă asimilaţi turmei şi să mă minimalizaţi.
Vă iert pe cei care aţi fost indiferenţi la durerile mele, care mi-aţi oferit priviri urâcioase când meritam şi aveam nevoie de un zâmbet, care m-aţi rănit cu cuvinte grele atunci când aveam nevoie de o vorbă bună şi care mi-aţi întors spatele atunci când aveam nevoie de o îmbrăţişare şi de o apropiere... 
Vă iert pentru că vreau să îmi eliberez sufletul şi mintea de voi. Vă iert şi vă uit...Să fiţi fericiţi!
 Eu chiar voi continua SĂ VĂ IUBESC SUFLETUL, NU mintea!
Hai, LA MULŢI ANI, MINUNE numită FEMEIE!
 

CABINET PSIHOLOGIC - Cătălina DAN

TEL: 0727.228.057

AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANŢĂ TRANSPORT 2017.

Oferă următoarele servicii psihologice în cele 3 specializări: PSIHOLOGIE CLINICĂ psiho-diagnostic şi evaluare subiectiv - emoţională, cognitiva, comportamentală, bio-fiziologica, a personalităţii, consiliere şi terapie sportivă (copii, adolescenţi, adulţi) - rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc .

PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Psiholog Specialist - Testări şi evaluări în vederea obţinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANŢA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- prevenţie şi consiliere, etc.

PSIHOLOGIA ORGANIZĂRII MUNCII - Evaluări în vederea angajării, cele periodice, susţinerea examenelor, (cabinet agreat de ANAF), selecţie de personal, intervievări, etc. Servicii de calitate Profesionalism Confidenţialitate .

Vă aşteptam cu mare drag! -

Pentru programări Luni-Vineri 8.00-18.00.