Prahova Value Centre  a premiat  îndrăgostiţii de shopping
În perioada 29 ianuarie – 9 februarie, în centrul comercial Prahova Value Centre s-a desfăşurat campania “Când iubeşti, câştigi mai mult”, care încuraja iubitorii de cumpărături să se înscrie în tombola dedicată Zilei Îndrăgostiţilor.
Premiile, constând în cinci locuri la o cină romantică desfăşurată în food court-ul Prahova Value Centre, au fost acordate pe 14 februarie, într-o atmosferă festivă.
 
Pentru că o seară în doi cere pregătiri speciale, cele cinci cupluri norocoase au avut parte de o sesiune de înfrumuseţare la Apollo Beauty Salon înaintea cinei private de la restaurantul La Bufet. Horia Vîrlan a fost responsabil pentru răsfăţul culinar care i-a delectat pe invitaţi, iar degustarea de vinuri pregătită de doi somelieri de renume a completat perfect experienţa. 
Acordurile de vioară, lumânările calde şi inimioarele decorative au fost elementele menite să transforme un cadru cotidian într-un decor romantic, special şi memorabil. Sărbătoarea iubirii s-a încheiat cu fast, cu un foc de artificii spectaculos dedicat tuturor celor îndrăgostiţi.
“Ne bucurăm de orice ocazie avem pentru a petrece timp de calitate alături de membrii comunităţii din care facem parte. Pentru că iubim sărbătorile şi iubim cumpărăturile, am decis să le aducem împreună si să celebrăm îndrăgostiţii, iubirea şi romantismul alături de zece fericiţi câştigători ai campaniei <<Când iubeşti, câştigi mai mult>>” - declară Ioana Gheorghe, Center Manager Prahova Value Centre.
Prahova Value Centre constituie componenta comercială a proiectului de tip mixed-use dezvoltat de Prime Kapital în Ploieşti. Alături de Pleiades Residence, cel mai verde complex din oraş, formează un hub urban care are la bază un concept inovativ, oferind, în completarea celor două componente principale, retail şi rezidenţial, servicii şi funcţii secundare, pentru a crea o comunitate urbană modernă şi dinamică, un viitor punct de reper al oraşului.
 
Sursa:Comunicat Prahova Value Centre