Disciplina la cazino – cum te ajută să câştigi mai mult

Un jucător disciplinat reuşeşte mereu să câştige mai mult la păcănele, ruletă sau poker – iată la ce să fii atent pentru succes pe termen lung!

Cum poţi fi mai disciplinat la cazino pentru succes pe termen lung

Disciplina este importantă în toate sectoarele vieţii noastre, fie că ne referim la dietă, fie că vorbim despre trezitul la ore fixe sau alte obiceiuri care implică organizare (crearea de liste, folosirea de software care ne optimizează bugetele lunare etc.).

În ceea ce priveşte jocul la cazino, puţini dintre noi ne gândim la importanţa disciplinei – în fond, vorbim de jocuri de noroc, nu-i aşa? Ei bine, adevărul este altul – toţi pariorii profesionişti au ajuns să obţină câştiguri de milioane tocmai pentru că au fost disciplinaţi, au învăţat constant şi au lucrat la strategia lor ore în şir. Poţi avea tot talentul din lume, însă, dacă eşti iresponsabil cu banii la cazino, îi vei pierde pe toţi.

Dacă vrei şi tu să calci pe urmele lor, iată câteva lucruri pe care le poţi face pentru a fi mai disciplinat la cazino în 2022:

#1 Joacă online

Înscrierea pe un cazino online te poate ajuta să joci responsabil şi să nu întreci măsura – pentru început, operatorii mari ca Vlad Cazino sau 888 colaborează cu organizaţii de profil care îţi pot oferi sprijin în combaterea dependenţei de jocurile de noroc (de exemplu organizaţia britanică Begambleaware.org).

Dacă până acum ai jucat doar offline, înscrierea pe un cazino online este foarte simplă şi nu durează mai mult de câteva minute. Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina principală a cazinoului care te interesează, să completezi formularul de înregistrare cu datele tale (nume, prenume, adresă de e-mail etc.) şi să le confirmi. Fie că optezi pentru creare cont Netbet, Admiral sau 888, ai certitudinea că aceste cazinouri licenţiate te ajută să fii responsabil.

Toţi operatorii de mai sus pun la dispoziţia jucătorilor unelte care îi ajută să controleze timpul petrecut pe platformă şi mizele investite – limite la depuneri şi retrageri, autoexcludere parţială sau totală, chestionare de evaluare a riscului de dependenţă etc.

#2 Nu investi mai mult decât îţi permiţi să pierzi

Acest principiu trebuie aplicat în multe situaţii din viaţă, fie că ne referim la investiţii speculative la bursă sau la jocurile de noroc. Sfatul nostru este să setezi de la bun început un buget fix pentru sesiunea de joc (100, 200 RON), fie că preferi păcănele, ruletă, blackjack, loterie sau pariuri sportive.

Indiferent dacă pierzi sau câştigi, nu uita planul iniţial şi retrage-te atunci când bugetul s-a consumat. În acest mod, nu vei risca nimic pentru că ai stabilit de la bun început o sumă pe care erai dispus să o pierzi, iar eventualul câştig va veni ca un bonus, nu ca un scop în sine.

#3 Alege jocuri pe care le stăpâneşti

Cunoaşterea regulilor de joc, a diverselor moduri de pariere şi a funcţiilor speciale (de exemplu rundele bonus cu rotiri gratuite la păcănele) te poate ajuta să câştigi mai mult pe termen lung.

Alege mereu să-ţi încerci norocul la jocuri pe care le stăpâneşti şi le înţelegi şi cărora le poţi influenţa rezultatul prin pregătirea proprie. Poker-ul este cel mai potrivit exemplu aici, fiind mai degrabă un joc de strategie decât de noroc – profesioniştii care înţeleg ierarhia mâinilor, îşi stăpânesc emoţiile şi ştiu cum să descurajeze oponenţii de la masă sunt cei care obţin cele mai impresionante câştiguri materiale.

#4 Ai grijă de cine te înconjori

Oamenii sunt fiinţe sociale, iar grupul de prieteni apropiaţi şi familia ne influenţează alegerile cel mai mult. Acelaşi lucru se aplică şi la jocurile de noroc – dacă mergi la cazino împreună cu un prieten care joacă iresponsabil şi nu are grijă la bugetul său, sunt şanse mari să ajungi să faci la fel, fie pentru validare, fie pentru că te laşi purtat de val.

#5 Menţine mereu aşteptări realiste

O expresie faimoasă din limba engleză spune – hope for the best and prepare for the worst”. Sau, cu alte cuvinte, speră la ce e mai bun, dar pregăteşte-te pentru ce e mai rău.

Acest citat simplu reprezintă un principiu de bază care te poate ajuta şi la următoarea vizită în cazino. Nu te aştepta să te îmbogăţeşti peste noapte la jocurile de noroc, pentru că vei fi dezamăgit – chiar dacă urmezi cele mai bune strategii, alegi titluri cu rate de plată mari şi eşti disciplinat cu bugetul tău, pot exista zile când pur şi simplu ai ghinion.

Nu o lua personal, nu pune presiune pe tine, nu lăsa emoţiile să-ţi dicteze acţiunile şi setează-ţi aşteptări realiste. În acest mod, te vei simţi mai bine şi vei juca în mod responsabil, chiar dacă obţinerea câştigurilor materiale este scopul tău principal.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

 

Mai multe AICI: