Carrefour deschide două hipermarketuri într-o săptămână şi încheie anul în forţă cu 43 de magazine în acest format. Cel mai recent lansat chiar azi, la Ploieşti

Noul magazin, primul situat în oraş şi al doilea din zona Ploieşti, continuă strategia Carrefour, punând accent pe produse locale;

Între 3-9 decembrie, ploieştenii au ocazia de a achiziţiona de la Carrefour fructe şi legume crescute local, la preţul special de 1 PET bucata, prin campania Plata cu PET, parte din programul Punem Preţ Pe Plastic.

 La doar trei zile de la deschiderea primului hipermarket din judeţul Vaslui, în Bârlad, Carrefour România îşi continuă expansiunea, inaugurând un nou hipermarket în Ploieşti şi încheind astfel anul cu 43 de magazine în formatul consacrat de retailer, la nivel naţional. Cel de-al doilea hipermarket Carrefour din zona Ploieşti şi primul din oraşul prahovean este situat în incinta noului centru comercial Prahova Value Centre, dezvoltat de Prime Kapital Developments în cartierul Democraţiei. Noul magazin pune accent în sortimentaţia sa pe produse de la micii şi marii producători locali şi regionali, pe care le include într-un portofoliu extins.

Astfel, Carrefour oferă un univers de posibilităţi, cu peste 50.000 de articole disponibile în magazinul fizic, cât şi prin aplicaţia Carrefour sau pe site-ul carrefour.ro şi platforma BRINGO. Noul magazin din Ploieşti oferă opţiuni pentru o alimentaţie sănătoasă la preţuri accesibile, prin gama variată de fructe şi legume proaspete, româneşti, preparatele tradiţionale, dezvoltate aproape de Ploieşti, produsele BIO, selecţia extinsă de vinuri în zona WineSquare, inclusiv de la producătorii locali şi regionali, precum şi zona Gastro cu preparate şi produse proaspete locale şi internaţionale.

Cel de-al 43-lea hipermarket Carrefour din România este un magazin modern, digitalizat şi oferă o experienţă sigură de cumpărături, atât online cât şi offline. Produsele proaspete tradiţionale de la producătorii locali şi regionali, cât şi colţul Bibigo To go, cu preparate pentru iubitorii bucătăriei asiatice, reprezintă diferenţiatori importanţi, care contează pentru ploieşteni. De asemenea, ei pot întâlni în hipermarketul nostru o selecţie extinsă de vinuri în zona WineSquare, inclusiv din regiunea Munteniei, ca parte a programului nostru unic pe piaţa de retail, Deschidem Vinul Românesc”, a declarat Marius Tudor, Director Hipermarket Carrefour Ploieşti Democraţiei.

Hipermarketul Carrefour – deschis producătorilor locali mici şi mari

Ploieştenii vor găsi la Carrefour multe gusturi româneşti îndrăgite. Au la dispoziţie o gamă extinsă de produse locale, de la lactate (Ferma Căţean) şi preparate din carne de la cei mai apreciaţi producători din regiune (Agrisol, Il Prestigio), făcute după reţete tradiţionale, la peşte proaspăt (Păstrăvăriile Doftana şi Valea Stânii Zăganu). Iar dacă le este poftă de dulce, se vor putea bucura de prăjituri, torturi şi patiserie artizanală cu gustul de acasă, de la Cofetăriile Delice.

Clienţii au acces şi la mâncare proaspătă, inspirată de reţete deosebite, pregătite în laboratoarele Carrefour de către cei mai pricepuţi bucătari, în zona Gastro. De asemenea, noul magazin Carrefour oferă cele mai interesante arome asiatice în colţul Bibigo To go, de la noodles la salate, cutii cu gustări sau colţunaşi preparaţi ca în Coreea, chiar pe loc, prin intermediul cărora clienţii pot călători prin gust şi pot fi inspiraţi să îşi creeze propriile poveşti.

Ploieştenii vor descoperi în selecţia de produse peste 200 de sortimente de carne roşie şi de pui, inclusiv din Filiera Calităţii Carrefour, proaspete ca de la un magazin cu producţie proprie.

Clienţii pasionaţi de combinaţii exotice de fructe şi legume sau cei care vor să redescopere simplitatea reţetelor ştiute din copilărie pot descoperi în magazin o gamă variată de produse proaspete BIO, de cea mai bună calitate, inclusiv ceapă şi leuştean bio, furnizate de producători români incluşi în programul Creştem România BIO, prin care Carrefour oferă susţinere fermierilor care îşi doresc să facă tranziţia către agricultura sustenabilă. În plus, oferta magazinului cuprinde o mulţime de fructe şi legume din Filiera Calităţii Carrefour, crescute local, care nu călătoresc mai mult de câteva ore până ajung în coşul lor. Tot certificat Filiera Calităţii Carrefour au şi produsele Păstrăvăriei Valea Stânii Zăganu, care au trecut peste 150 de teste ale calităţii.

 Vinuri recunoscute la WineSquare

 Zona WineSquare a magazinului promovează vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc şi a fost creată de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale ţării. Au fost selectate vinuri de la 31 de crame mici şi mijlocii din 7 regiuni, crame alese pentru atenţia pe care o arată procesului de producţie, grija pentru vin şi valoarea pe care afacerea lor o aduce în comunitate. Dintre vinurile regionale, în noul Carrefour Ploieşti, clienţii vor găsi o selecţie de sortimente din Muntenia de la Domeniul Muntean, Licorna Winehouse, Gramofon Wine, Domeniile Blaga, Pietroasa Veche şi Velvet Winery. În plus, pot găsi 32 vinuri create special pentru Carrefour, cât şi vinuri premium, validate de experţii companiei şi căutate de cunoscători.

 Cumpărături complete şi sigure, online şi offline

Magazinul include în oferta sa produse marcă proprie Carrefour alimentare şi non-alimentare din universul de cooking (electrocasnice, veselă), produse de igienă sau pentru casă ori grădină, produse cosmetice, dar şi jucării, cărţi sau rechizite. De asemenea, noua colecţie TEX oferă clienţilor piese vestimentare pentru confortul familiei, de la mic la mare, afară sau acasă, de la clasicele piese de exterior, călduroase şi pufoase, la cele esenţiale, de purtat în casă. Magazinul introduce conceptul denumit Carrefour Carusel, care vine cu o gamă diversificată şi oferte surprinzătoare de lucruri mici de care clienţii au mare nevoie.

Iar pentru că se apropie Sărbătorile de Crăciun, ploieştenii se pot bucura de o gamă extinsă de produse cu tematică de Crăciun, de la brazi şi ornamente la decoraţiuni interioare şi exterioare. Ei pot găsi tot ce au nevoie pentru mesele festive, de la preparate tradiţionale la cozonaci şi băuturi speciale, pentru cadourile celor dragi. De asemenea, părinţii sunt ajutaţi să ajungă mai uşor la Moş Crăciun. Ei pot găsi pe rafturile magazinului mii de produse, de la jucării până la dulciuri.

Toate aceste produse sunt disponibile atât în magazinul fizic, cât şi prin aplicaţia Carrefour, carrefour.ro şi BRINGO, un univers cu multiple opţiuni, din care clienţii pot alege cum preferă să intre în posesia cumpărăturilor, cu livrare direct acasă sau ridicând produsele pregătite din hipermarket, prin opţiunea Click & Collect.

Magazinul Carrefour din Ploieşti dispune de 5 case tradiţionale, dar şi de 12 case de tip Self Checkout (5 la care se poate plăti exclusiv card şi 7 cash/card), prin intermediul cărora clienţii au posibilitatea de a îşi scana şi plăti singuri produsele din coş, pentru o sesiune de cumpărături mai eficientă şi pentru a diminua considerabil timpul de aşteptare. Sistemul este simplu şi intuitiv pentru oricine şi permite atât plata cash, cât şi cu cardul, iar clienţii au parte în orice moment de asistenţă, din partea unui angajat Carrefour. De asemenea, prin opţiunea Scan & Pay din aplicaţia Carrefour, clienţii pot scana şi plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coşul de cumpărături. Pentru siguranţa clienţilor, Carrefour Ploieşti Democraţiei, la fel ca toate hipermarketurile Carrefour din ţară, deţine certificarea internaţională SAFE Asset Group, care recunoaşte magazinul ca fiind "COVID-19 Compliant", prin măsurile extensive de protecţie şi siguranţă în contextul pandemiei.

Ploieştenii pot face bine în comunitate

Carrefour aduce în noul magazin din Ploieşti programul de economie circulară Punem Preţ pe Plastic, din grijă pentru mediu şi pentru comunitate. Prin intermediul programului, sunt implementate acţiuni concrete de introducere a plasticului (dar şi a altor deşeuri) într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire şi reciclare. Această iniţiativă se află la a treia ediţie şi se derulează în parteneriat cu Coca-Cola HBC România şi cu sprijinul Green Point Management, Green PC Ambalaje, Recycling International şi Financiar Recycling. Astfel, campania Plata cu PET, parte din programul Punem Preţ Pe Plastic, ajunge între 3 şi 9 decembrie în comunitatea din Ploieşti, iar la standul special amenajat din magazin, se pot achiziţiona de la Carrefour fructe şi legume crescute local, la preţul special de 1 PET bucata.

Ploieştenii pot face o faptă bună pentru familiile vulnerabile din oraş şi din vecinătate, donând produse greu perisabile către Banca de Alimente în urna de colectare amplasată în zona caselor de marcat. Experienţa este dublată în aplicaţia Carrefour, prin programul Act For Good, prin care clienţii au posibilitatea de a acumula puncte de loialitate pentru a beneficia de oferte, reduceri, experienţe diverse şi, totodată, pot dona punctele strânse către Banca de Alimente, program dezvoltat în parteneriat cu filiala Crucea Roşie Română. Programul Act For Good este integrat în aplicaţia Carrefour, disponibilă gratuit atât în App Store şi Google Play.

Carrefour implementează şi în Ploieşti campania de colectare a uleiului uzat, prin care oferă 1 litru de ulei proaspăt la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, şi 2 litri de ulei proaspăt la schimb pentru 5 litri de ulei folosit. Acţiunea este implementată cu sprijinul organizaţiei Respiră Verde, care va colecta şi procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil şi alte derivate. Uleiul poate fi colectat şi prin aplicaţia Bringo, anunţând livratorii direct din aplicaţie intenţia de a preda uleiul folosit.

 

În prezent, Carrefour oferă în Ploieşti un univers de opţiuni de shopping, ce poate fi accesat prin:

  • Hipermarketul propriu-zis – Piaţa 1 Decembrie, nr. 1, Ploieşti, deschis de luni până duminică, între 07:00 - 21.00 (pe perioada restricţiilor); peste 50.000 de produse la preţuri accesibile; o suprafaţă de vânzare de 4.140 mp; aprox. 800 de locuri de parcare gratuită; 5 case tradiţionale, 7 case rapide Self Checkout cu plata prin cash/card şi 5 case Self Checkout cu plata exclusiv prin card; WI-FI gratuit; Telefon: 0374.300.910.

  • Sursa:Comunicat de presa Carrefour Romania