Unilever este în căutare de noi colegi pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploieşti

Unilever, unul dintre principalii producători mondiali care comercializează bunuri de larg consum, îşi măreşte echipa Fabricii de Produse Alimentare din Ploieşti, având disponibile în acest moment poziţii de Operator Maşini Ambalat şi Tehnician Producţie. Prima etapă de recrutare este în curs de desfăşurare, iar candidaţii eligibili care se potrivesc profilului căutat, vor fi contactaţi în cel mult două zile din momentul în care şi-au depus CV-ul.

Încă din 2006, de când am deschis Fabrica de Produse Alimentare Unilever Ploieşti, am avut obiectivul de a oferi produse de calitate şi de a schimba vieţile oamenilor în bine. De-a lungul timpului am reuşit să transformăm unitatea de producţie locală, oferind branduri şi produse cu tradiţie, iubite şi apreciate de zeci de ani de către români. În acest moment scriem un nou capitol în care continuăm să ne dezvoltăm, să aducem tehnologie în trend cu tendinţele globale din industria alimentară, să ne mărim portofoliul de produse şi să ne extindem piaţa de desfacere. Astăzi, căutăm noi colegi, cu o viziune comună cu a noastră – oameni responsabili cărora le plac lucrurile bine făcute, care sunt serioşi şi au dorinţa de a face bine, profesionişti care ştiu ce aduc la masă. Colegii noştri reprezintă forţa de mişcare din spatele tuturor brandurilor din portofoliul companiei, ei sunt echipa puternică şi dedicată alături de care punem viitorul pe mesele românilor. Îi invităm pe toţi cei interesaţi să ni se alăture şi împreună să ducem mai departe tradiţia de a face bine”, a declarat Silviu Damoc, Director Fabrică Unilever România.

Construită în jurul viziunii de a crea o lume mai bună şi de a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor, compania Unilever are o echipă de peste 149.000 de angajaţi şi un portofoliu de peste 400 de branduri la nivel global. Produsele Unilever sunt alese zilnic de cel puţin 2.5 miliarde de consumatori din 190 de ţări din întreaga lume.

În România, povestea Unilever a început odată cu primele importuri de produse în anul 1991 şi s-a consolidat prin achiziţia Fabricii Dero din Ploieşti în anul 1995. Tot în Ploieşti, în anul 2006, a luat naştere Fabrica de Produse Alimentare Unilever prin contopirea a trei fabrici: fabricile de margarină din Târgu Mureş şi Bulgaria şi fabrica Knorr din Otopeni. Cele două fabrici, alături de fabrica Betty Ice din Suceava şi Good People din Bucureşti, sunt parte din familia Unilever South Central Europe, distribuitorul unora dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite branduri şi produse de către consumatori: Knorr, Delikat, Dero, Omo, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Magnum, Algida, Ben & Jerry’s şi multe altele.

Campania de recrutare pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploieşti este în plină desfăşurare, iar cei interesaţi pot găsi mai multe detalii accesând acest link: https://bit.ly/30XzCAq.

Compania oferă un pachet de compensaţii si beneficii motivant: salariu atractiv în funcţie de poziţia ocupată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă în valoare de 20 RON/zi, decont transport, plan medical, până la 5.000 RON cumulat pentru primele de Paşte, vacanţă şi Crăciun, bonus trimestrial de performanţă, 10% bonus lunar pentru program de 12h.

Cei interesaţi de un loc la masa Fabricii de Produse Alimentare din Ploieşti pot trimite CV-ul la adresa cariere.ploiesti@unilever.com, pe WhatsApp la numărul 0720 175 175 sau la sediul fabricii din Bdul. Republicii, nr. 219, Ploieşti. 

Comunicat:Unilevel Ploiesti-Romania