Ploieşti Shopping City lansează „Pop-up Shop”, un program unic de susţinere a business-urilor locale mici

Pentru a veni în ajutorul antreprenorilor locali, Ploieşti Shopping City a lansat Pop-up Shop, un program de facilităţi pentru businessuri mici, care pot astfel să îşi inaugureze primul spaţiu fizic de tip pop-up store în interiorul unuia dintre cele mai importante centre comerciale din Ploieşti.

Pop-up Shop este un parteneriat unic în peisajul de retail românesc, dedicat business-urilor locale mici, prin care acestea pot beneficia de condiţii flexibile de găzduire din partea mall-ului, pe perioade cuprinse între 3 - 6 luni, cu posibilitatea de extindere în funcţie de rezultate. Printre cei care pot accesa programul se numără branduri de design, fashion şi design de obiect, furnizori de servicii care vor să experimenteze pentru prima dată cu un spaţiu fizic sau vor să ia contact cu un alt tip de public, deschizând un pop-up store.

Parteneriatul cu Ploieşti Shopping City le va oferi acces la facilităţi speciale, vizibilitate extinsă, acces la clienţi noi şi expertiză din partea specialiştilor de retail şi marketing Ploieşti Shopping City.

Cum poţi intra în program?

Brandurile interesate să beneficieze de acest program sunt invitate să contacteze reprezentantul Ploieşti Shopping City – popup@ploiestishoppingcity.ro - pentru informaţii personalizate.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.