Managerul restaurantului McDonald s Ploieşti Nord a câştigat premiul internaţional Ray Kroc
 
Monica Marişoiu, Managerul restaurantului McDonald’s Ploieşti Nord, a câştigat premiul Ray Kroc, acordat celor mai performanţi Manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Aceasta se numără printre cei 390 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume care au câştigat prestigiosul premiu.
Decernarea trofeului va avea loc anul viitor, în cadrul Galei organizate în Orlando, Florida. Monica Marişoiu va avea astfel ocazia să îi cunoască pe liderii globali McDonald’s, va avea acces la o serie de evenimente exclusiviste alături de manageri şi lideri internaţionali şi va beneficia şi de un bonus financiar. Premiul Ray Kroc celebrează realizările celor mai buni 1% dintre Managerii de restaurante din 60 de ţări, recunoscându-i pe liderii care inspiră prin exemplul personal echipele şi reuşesc să obţină rezultate excelente prin acţiunile lor.
„Sunt recunoscătoare şi onorată să mă aflu printre cei mai buni Manageri de restaurant McDonald's din lume şi datorez în mare măsură acest premiu echipei cu care colaborez îndeaproape, dar şi echipei extinse McDonald’s din România pentru susţinerea acordată. Sunt fericită să pot să dau mai departe din experienţa şi exemplele de bune practici pe care le-am asimilat de-a lungul timpului şi sunt motivată şi mândră de colegii mei care se dezvoltă armonios şi reuşesc să le ofere  clienţilor noştri cea mai bună experienţă posibilă.”, a declarat Monica Marişoiu, Managerul restaurantului McDonald’s Ploieşti Nord.
„Mă bucur să avem în echipă oameni dedicaţi, care îşi ating obiectivele indiferent de provocări. Monica a fost nominalizată în urma rezultatelor extraordinare şi a modului eficient în care conduce restaurantul McDonald’s Ploieşti Nord.”, a declarat Luiza Stoica, Director Operaţiuni Premier Restaurants România. „Colega noastră este un exemplu de profesionalism şi depune eforturi continue în a menţine echipa motivată şi în a avea rezultate peste aşteptări.”, a continuat acesta.
Premiul a fost denumit după fondatorul McDonald’s Ray Kroc, fiind oferit pentru prima dată în 1999 în Statele Unite ale Americii. Acesta a continuat să fie acordat la nivel mondial pentru a  recunoaşte meritele managerilor de restaurante, cei care au un rol esenţial în asigurarea unei experienţe remarcabile atât pentru clienţii care trec pragul unităţilor respective, cât şi pentru echipele pe care le coordonează şi cărora le transmit valorile companiei. 
 
Sursa: Comunicat McDonald’s Romania
 
Foto ilustrativ/Adulmec.ro