Aplicatiile Facebook, Instagram, WhatsApp şi Facebook Messenger au cazut in toata lumea
 
Utilizatorii Facebook, Instagram, WhatsApp şi Facebook Messenger nu se mai pot conecta la aceste aplicatii. La nivel mondial, respective retele sociale au picat. 
Paginile de Facebook, WhatsApp si Instagram nu se incarca nici pe desktop si nici pe telefoane.
Potrivit digi24.ro, intr-un mesaj pe Twitter, Facebook spune: „Suntem conştienţi că unii oameni au probleme în a accesa aplicaţiile şi produsele noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil şi ne cerem scuze pentru inconvenienţă”.
Şi Instagram a transmis tot pe Twitter că „Instagram şi prietenii au parte de nişte probleme acum, şi s-ar putea să aveţi probleme în utilizarea lor. Aveţi răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”.
Într-un mesaj pe Twitter transmis la scurt timp după raportarea penei, WhatsApp a spus „Suntem conştienţi că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhataApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor şi vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulţumim pentru răbdare!”.
Messenger a transmis pe Twitter că „Mercur retrograd a scos ce-i mai bun din noi. Lucrăm la rezolvarea problemei cât de curând posibil şi ne cerem scuze pentru inconvenienţă”.
 
Foto: hotnews.ro