Cei mai îndrăgiţi roboţi din filme vin la Ploieşti Shopping City, în cadrul unei expoziţii inedite

Ploieşti Shopping City continuă să fie destinaţia pentru GREAT TIMES în stil SMART. În perioada 9 – 30 septembrie, publicul de toate vârstele este aşteptat la marea expoziţie NOI, ROBOŢII DIN FILME, unde iubitorii de tehnologie şi Artificial Intelligence se pot întâlni cu cele mai îndrăgite personaje robotizate inspirate de personaje ale filmelor SF. Expoziţia, al cărei partener media este Magic FM, este dedicată atât copiilor, cât şi adulţilor, şi se va desfăşura în interiorul centrului comercial, accesul pentru public fiind liber.

Ploieşti Shopping City aduce pe galeria centrului comercial atmosfera din filme SF cu ajutorul celor 13 exponate inspirate din filme celebre. Totodată, copiii vor putea descoperi tainele roboticii prin evenimente educaţionale şi workshop-uri dedicate.

Dintre cele mai cunoscute modele de roboţi prezenţi la expoziţie, publicul va putea admira şi face fotografii cu roboţii inspiraţi din filmul Transformers, sau cu exponatul inspirat de personajul Iron Man. De asemenea vizitatorii se vor bucura să vadă de aproape un robot inspirat de personajul-vedetă din filmul Terminator şi vor trăi momente de neuitat alături de roboţii inspiraţi de cele mai simpatice personaje din seria Star Wars: legendarii R2D2 si C3PO.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii pe  pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.