Smart Fashion, Great Times: soluţiile inteligente dau tonul în modă şi tehnologie, la Ploieşti Shopping City

Ploieşti Shopping City întâmpină luna septembrie cu lansarea colecţiilor noului sezon de toamnă. Dominat de atitudinea SMART, noul sezon se traduce prin combinaţii smart de piese vestimentare versatile şi gadgeturi fashion. Sezonul debutează, de asemena, cu alegeri şi soluţii alternative high-tech şi rezolvări virtuale în mediul digital care uşurează viaţa cotidiană a adulţilor, dar şi a copiilor. În plus, începutul de toamnă vine şi cu inaugurarea a trei noi magazine în centrul comercial - Jolidon, Sport Vision şi Buzz Sneaker Station - destinaţia iubitorilor de modă urbană şi atitudine smart.

 În linie cu atitudinea noului sezon, Ploieşti Shopping City a pregătit vizitatorilor o serie de evenimente, lansări şi soluţii digitale care să le ofere, prin intermediul tehnologiei, momente de GREAT TIMES în centrul comercial şi care să îmbunătăţească viaţa cotidină.

În perioada 9 – 30 septembrie, publicul de toate vârstele este aşteptat la expoziţia NOI, ROBOŢII DIN FILME, unde iubitorii de tehnologie şi AI se pot întâlni cu cei mai îndrăgiţi roboţi inspiraţi de personaje din filmele SF.

La început de an şcolar, Ploieşti Shopping City încurajează învăţatul prin joc, muzică, interacţiune şi mişcare. Astfel, în perioada 1 – 12 septembrie, Şcoala Uşoară!, un calendar online cu surprize instant zilnice, îi va ajuta pe elevi să transforme şcoala într-o activitate distractivă.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii pe pagina www.ploiestishoppingcity.ro , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.