Spectacol de stand-up cu Bogdan Mălăele şi Victor Băra sus pe terasa Ploieşti Shopping City

Ploieşti Shopping City invită toţi iubitorii de voie bună la un spectacol de stand-up comedy excepţional realizat de Bogdan Mălăele şi Victor Băra, duminică, 1 august, sus pe terasa centrului comercial. Glumele, împreună cu băuturile răcoritoare şi meniurile speciale ale verii, vor fi servite la înălţime, iar ploieştenii se vor putea încărca cu energia spectacolului live începând cu ora 20:30. O ocazie perfectă pentru a reuni prietenii la o seară de vară ca-n filme, plină de hohote de râs!

Biletele s-au pus în vânzare pe https://bilete.sublime.ro/ şi pe https://www.iabilet.ro/. La eveniment, spectatorii vor sta pe scaune distantaţe conform reglemetărilor în vigoare.

Reload Sus pe Terasă

În perioada iulie-septembrie, terasa Ploieşti Shopping City va fi gazda unei serii de concerte şi show-uri de stand-up comedy, pentru asfinţituri pline de distracţie şi Great Times. Terasa ocupă o suprafaţă de 1200 mp, dispune de mobiler urban şi prietenos, de zone verzi şi fântână arteziană. Spaţiul este o adevărată oază urbană unde te poţi încărca cu energie, unde poţi face reload cu muzică bună, spectacole inedite, mâncare delicoasă şi cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/stand-up-comedy-show-cu-malaele-junior-si-victor-bara/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.