Blockbustere pe marile ecrane şi reduceri în magazinele Ploieşti Shopping City, pentru o vară ca-n filme

Ploieşti Shopping City anunţă deschiderea sezonului marilor reduceri de vară, în perioada 12 iulie – 8 august. Pe lângă ofertele şi discounturile de vară din magazinele partenere, centrul comercial a pregătit sute de premii instant la cumpărături de minimum 250 de lei şi premii prin tragere la sorţi pentru o vară ca-n filme: 4 Soundbars JBL şi 12 boxe portabile JBL.

GREAT TIMES şi-o vară ca-n filme. Summer Sales, 12 iulie – 8 august

La Ploieşti Shopping City, branduri de renume precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, English Home îşi aşteaptă cumpărătorii cu reduceri de preţ între 40 % şi 70% la colecţii de haine şi încălţăminte, articole deco, produse de beauty şi îngrijire personală.

Benvenuti oferă discounturi de până la 60%, Bigotti de până la 30%, BSB, Meli Melo Paris şi LC Waikiki vin cu reduceri de până la 50%. Optiblu oferă un consult gratuit, iar la Adidas reducerile de preţ ajung până la 50%.

GREAT TIMES şi o vară plină cu filme!

Pentru lunile iulie – august, multiplexul Cinema City din Ploieşti Shopping City anunţă un program plin de acţiune şi atmosferă de blockbuster. Printre premierele de care ploieştenii, şi nu numai, se pot bucura începând cu acest weekend se numără Văduva Neagră / Black Widow, cel mai recent film din universul Marvel cu Scarlett Johansson, Florence Pugh, Robert Downey Jr. Şi Rachel Weisz în rolurile principale, cea mai nouă animaţie Pixar/Disney Luca (premieră, 16 iulie) şi The Nest / Cuibul, cu Jude Law şi Carrie Coon în rolurile principale, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului, distribuit de Bad Unicorn în România.

Ploieşti Shopping City găzduieşte unul dintre cele mai mari cinematografe din afara capitalei, cu 12 săli de proiecţie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D. Mai multe detalii şi rezervări pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/cinema/.

În plus, nenumărate concerte şi spectacole de stand up comedy, organizate sus pe terasa Ploieşti Shopping City şi în parcarea centrului comercial, vor transforma sezonul cald al acestui an într-o vară traită ca-n filme.

Măsuri pentru #shoppingînsiguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

 

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/cinema/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.