Winmarkt Ploiesti redeschide locurile de divertisment Gameland si Winiland

 

Incepand cu 1 iulie, noi optiuni de distractie si divertisment vor fi disponibile in centrul comercial Winmarkt Ploiesti, din centrul orasului. WiniLand, locul de joaca pentru copiii, si GameLand, spatiul de distractie pentru tineri si adulti, se redeschid publicului in deplina siguranta. Spatiile de divertisment din interiorul mall-urilor si centrelor comerciale au fost inchise timp de un an si jumatate, acestea fiind ultimele spatii carora li s-a permis reluarea activitatii odata cu adoptarea masurilor de relaxare.

La WiniLand, copiii au la dispozitie un spatiu generos de gonflabile, structuri modulare, trambulina si alte elemente pentru joaca in voie. La GameLand, vizitatorii pot opta pentru biliard, ping-pong sau jocuri pe calculator pe noile Playstation 5.

Spatiile sunt complet igienizate si pregatite pentru a primi vizitatorii in conditii de siguranta. Masca de protectie este obligatorie de purtat in interior, cu exceptia copiilor mai mici de 5 ani. Accesul in locatie se face dupa completarea unei declaratii pe proprie raspundere cu privire la confirmarea vaccinarii pentru sala de jocuri GameLand sau cu privire la infectarea cu virusul SARS-CoV-2 aflandu-se intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii, pentru insotitorii locului de joaca pentru copii Winiland, conform articolelor 13 si 14 a hotararii de guvern nr.678 din 24 iunie 2021.

De asemenea, accesul in locatie se va face respectand masurile de protectie, in limita a 70% din capacitate, conform reglementarilor impuse de autoritati, pentru aceasta perioada.

De aceea, vizitatorilor li se recomanda sa verifice in prealabil gradul de ocupare al locatiei, la numerele de telefon disponibile pe www.winmarkt.ro.

Sursa:Comunicat Winmarkt Ploiesti