CAND SA APELĂM LA PSIHOLOG ?Cu ce mă ajuta psihologul?
CAND SA APELĂM LA PSIHOLOG ?
DE CE la psiholog cand eu am prieteni, familie...am cui spune ..Cu ce mă ajuta psihologul?
NU trimiteţi la psiholog pe cineva. Este NECESAR ca persoana în cauză să conştientizeze ca are o problemuţă. Dacă se prezintă fără să işi dorească nu vor exista rezultate, credeţi-mă. Nu cheltuiţi bănuţii inutil. Conştientizarea problemei şi dorinţa de revenire la normalitate  este = cu 1/2 rezolvată .
Un psiholog va incepe prin a evalua OBIECTIV  situatia ta, va identifica problemele si iti va propune o strategie de lucru. 
Apoi psihologul te ajuta sa vezi ce trebuie schimbat (ajustat) si cum puteti face acest lucru. In acelasi timp psihologul te ajuta in aplicarea strategiei propuse si in reducerea sau chiar rezolvarea problemelor.
NU este usor sa iti disciplinezi mintea, sentimentele si ego-ul, dar este  sigur mai usor decat o colonoscopie sau alte examinari medicale invazive. Si nu in ultimul rand tot ceea ce discuti cu psihologul este confidential.
O INFIMA lista de semne care poate sa va spuna ca ati putea beneficia de sprijinul unui psiholog, DACĂ VREŢI  preventie, vindecare ...sau alegeţi medicamentatia psihiatrica.
DACĂ TE SIMŢI ASTFEL 
Sunt mereu ingrijorat......ma simt obosit tot timpul......mi-a scazut pofta de mancare sau mananc excesiv/ fara control......nu ma mai bucur de viata sau de lucruri care altatadata imi placeau .....ma simt mai tot timpul abatut.....ma simt tensionat ......lmi este teama de diferite lucruri.......frica(temerile, indoielile) imi conduc viata.......relatiile cu cei din jur "scartaie".........ma simt iritat foarte des....ma sperie viitorul.......ma simt lipsit de putere.......sunt trist nejustificat......nu pot sa depasesc o pierdere......nu pot sa spun ceea ce ma supara.........simt ca cei din jur profita de mine........am stari ciudate.......ma simt lipsit de speranta.......ma simt singur......am o parere foarte proasta despre mine.....ma infurii usor.....nu ma mai pot concentra.....nu reusesc sa ma adun.....am senzaţia ca nu sunt inţeles...simt nod în gat, transpir, nu mă odihnesc, vorbesc răstit, sunt irascibil, etcaetera.
Copilul meu sta izolat, nu mananca, tipa, tranteste obiectele, merge pe varful picioruselor, nu se uita la mine cand il strig, tresare nejustificat, nu este atent/ priveste in loc fix secunde bune....etc
Existam noi psihologii ATESTAŢI de catre Colegiul Psihologilor (şi apropos - cereţi să se reprezinte ca specializări) care prin interviu, observatie si instrumente psihologice putem IMPREUNA (cu devotament, iubire, cunoastere, profesionalism) sa nu lasam simptomele sa se transforme in tulburari psihice sau emoţionale.
Programari pentru evaluari /consiliere sau terapie de suport....
Telefon:0727.228.057

 

Vă imbrăţişez cu drag în post-pandemie.

CABINET PSIHOLOGIC - Cătălina DAN

TEL: 0727.228.057

AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANŢĂ TRANSPORT 2017.

Oferă următoarele servicii psihologice în cele 3 specializări: PSIHOLOGIE CLINICĂ psiho-diagnostic şi evaluare subiectiv - emoţională, cognitiva, comportamentală, bio-fiziologica, a personalităţii, consiliere şi terapie sportivă (copii, adolescenţi, adulţi) - rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc .

PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Psiholog Specialist - Testări şi evaluări în vederea obţinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANŢA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- prevenţie şi consiliere, etc.

PSIHOLOGIA ORGANIZĂRII MUNCII - Evaluări în vederea angajării, cele periodice, susţinerea examenelor, (cabinet agreat de ANAF), selecţie de personal, intervievări, etc. Servicii de calitate Profesionalism Confidenţialitate .

Vă aşteptam cu mare drag! -

Pentru programări Luni-Vineri 8.00-18.00.