La Ploieşti Shopping City, vara debutează cu ţinute ca-n filme şi experienţe pe marile ecrane

În luna iunie, Ploieşti Shopping City dă startul sezonului cald cu experienţe şi colecţii noi de vară, precum şi cu lansări mult aşteptate pe marile ecrane ale sălilor de cinematograf.

GREAT TIMES şi o vară cu ţinute ca-n filme! Colorate, surprinzătoare, prietenoase cu mediul înconjurător.

La Ploieşti Shopping City, branduri de renume, precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, English Home îşi aşteaptă cumpărătorii cu cele mai noi colecţii de haine şi încălţăminte de vară, articole deco, produse de beauty şi îngrijire personală.

Sezonul de vară 2021 debutează şi cu lansarea colecţiilor sustenabile de la H&M, Zara, Stradivarius, Pull & Bear sau Bershka. Pe toată durata anului, la H&M este disponibilă colecţia Conscious: articole create cu o atenţie specială faţă de mediu, realizate din minimum 50% materiale sustenabile – cum ar fi bumbacul ecologic şi poliesterul reciclat, ce pot fi identificate prin eticheta verde. Articolele de îmbrăcăminte din categoria #JoinLife de la Pull & Bear sunt realizate din fibre reciclate, care păstrează calitatea unei ţesături noi şi foarte prietenoasă cu mediul. În magazinele ZARA, colecţia Join Life oferă opţiunea de a alege articole de îmbrăcăminte în trend, ale căror procese de producţie reduc emisiile chimice şi care sunt create din bumbac organic, crescut ecologic, sau din materiale reciclate.

De asemenea, la Inter Sport clienţii au acum posibilitatea să achiziţioneze produse sustenabile de la brandurile Adidas, PUMA, energetics, Reebok, realizate din plastic reciclat, marcate prin hashtagul #trainforchange.

GREAT TIMES şi o vară plină cu filme!

Multiplexul Cinema City din Ploieşti Shopping City este pregătit să îşi întâmpine din nou publicul cinefil cu un program încărcat de filme noi şi atmosferă de blockbuster. Printre premierele de care ploieştenii, şi nu numai, se pot bucura se numără câştigătorul Premiului Oscar pentru cel mai bun film, Nomadland, animaţia Pixar – SOUL / Suflet, Another Round / Încă un rând - Premiat cu Oscar pentru cel mai bun film străin sau Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, filmul regizorului Radu Jude care a primit marele trofeu - Ursul de Aur la cea de-a 71-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Măsuri pentru #shoppingînsiguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-times-si-o-vara-ca-n-filme-descopera-noile-colectii/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City