Terasa Ploieşti Shopping City este pregătită să îşi întâmpine clienţii toată vara, în condiţii de maximă siguranţă

Începând cu 24 mai, Ploieşti Shopping City dă startul verii pe terasa exterioară, cu activări energizante, evenimente efervescente şi meniuri culinare delicioase, respectând regulile de igienă şi distanţare socială.

În cadrul campaniei Deschide vara! Cu o Coca Cola, valabilă în perioada 24 mai – 12 iunie, vizitatorii sunt aşteptaţi sus pe terasa Ploieşti Shopping City să se bucure de ofertele restaurantelor partenere. La consumaţie de minimum 20 de lei, primesc instant o doză răcoritoare Coca-Cola. Totodată, înscrierea bonului în campanie le oferă şansa de a câştiga prin tragere la sorţi marele premiu: un abonament Coca-Cola pentru 3 luni.

Terasa Ploieşti Shopping City are o suprafaţă de 1200 mp, dispune de mobiler urban şi prietenos, de zone verzi şi fântână arteziană. Este gândită ca o zonă unde te poţi încărca cu energie, unde poţi face reload cu muzică bună, mâncare delicoasă şi cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

 

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/deschide-vara-cu-o-coca-cola-pe-terasa-ploiesti-shopping-city/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City