Părinţii şi copiii intră în „Goana după Itsy Bitsy Tokens”, la Ploieşti Shopping City
În perioada 17 mai – 28 iunie, Ploieşti Shopping City şi Radio Itsy Bitsy celebrează vârsta copilăriei şi devin parteneri de joacă în Goana după Itsy Bitsy Tokens. Astfel, fiecare vizită săptămânală la mall devine o aventură distractivă pentru copii şi părinţii lor. Cei care stau cu ochii pe QR codurile de campanie amplasate în incinta Ploieşti Shopping City pot debloca automat jocuri ale copilăriei şi token-uri pe baza cărora câştigă instant premii surpriză. Mai mult, cumpărăturile în familie de minimum de 200 lei îi înscriu în extragerea finală pentru Marele Token, în valoare de 4500 lei.
 
Premii săptămânale garantate
 
Pentru a intra în posesia premiului săptămânal, micii şi marii iubitori de aventură trebuie să vină în Ploieşti Shopping City, să caute QR-ul codul de campanie al fiecărei săptămâni şi să îl scaneze cu smart phone-ul. Vizitatorii deblochează astfel, automat şi gratuit, un joc al copilăriei numai bun de luat şi încercat acasă. Pe cei care descoperă TOKEN-ul ascuns în video şi merg cu el la biroul Info Desk din Ploieşti Shopping City, îi aşteaptă premiile surpriză garantate constând în cărti interactive Itsy Bitsy, brăţări cu super puteri Itsy Bitsy, creioane colorate BIC, jocuri interactive Noriel - Nu te supara, frate! şi Comoara lui Piticot, vouchere cadou Noriel, produse de îngrijire pentru copii şi vouchere cadou Ploieşti Shopping City.
 
Goana după Marele Token
 
Şi surprizele nu se opresc aici. Întreaga familie poate câştiga marele Token în valoare de 4500 lei. Aşadar, cumpărăturile în familie în valoare de minimum 200 de lei oferă şansa de a intra în tragerea la sorţi pentru marele premiu – vouchere cadou Ploieşti Shopping City în valoare de 4500 de lei valabile în magazinele partenere ale centrului comercial.
 
Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City
 
Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.
 
Campania Goana după Itsy Bitsy Tokens aduce un plus de noutate în interacţiunea familială şi în bucuria jocurilor specifice copilăriei.
 
Partenerii campaniei: Carrefour, Noriel, Marionnaud.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City