De Paşte, în Ploieşti Shopping City,cine la shopping se răsfaţă, ţinute eco şi vouchere cadou agaţă

În apropierea sărbătorilor de Paşte, Ploieşti Shopping City îşi invită vizitatorii să transforme hainele vechi sau demodate în ţinute vestimentare eco friendly. Astfel, centrul comercial exploatează tradiţia românilor de a se înnoi de Paşte într-o manieră modernă şi responsabilă faţă de mediul înconjurător.

Ploieşti Shopping City le-a pregătit vizitatorilor săi oferte speciale şi o experienţă de shopping în condiţii de maximă siguranţă.

Câştigă zilnic o ţinută vestimentară eco chic

În perioada 15 – 29 aprilie, clienţii au ocazia de a câştiga zilnic o ţinută vestimentară eco chic, constând în vouchere cadou pentru cumpărături de la branduri care susţin actualul curent al modei sustenabile. Clienţii care vin în Ploieşti Shopping City, fac cumpărături în valoare de minim 250 de lei şi predau un articol vestimentar vechi, deteriorat sau demodat, se califică pentru extragerile zilnice ale campaniei Cine la shopping se răsfaţă, ţinute eco chic agaţă.

Câştigă săptămânal vouchere cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

Mai mult, Ploieşti Shopping City le oferă clienţilor şi posibilitatea de a câştiga premii online cu valoare dublă. În aceeaşi perioadă, 15 – 29 aprilie, participanţii pot înscrie bonul de cumpărături în valoare de minim 250 lei şi în campania online Cine la shopping se răsfaţă, voucher dublu agaţă, pe pagina www.ploiestishoppingcity.ro/voucherul-dublu/. Săptămânal, prin tragere la sorţi, aceştia pot câştiga vouchere de cumpărături Ploieşti Shopping City cu valoare dublă faţă de bonul înscris în concursul online.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/cine-la-shopping-se-rasfata-tinute-eco-chic-agata/, pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.