Psihologia sifonierului . CUM GANDUL DEVINE FAPTA !


12 aprilie 2021
Catalina Dan

Psihologia sifonierului . CUM GANDUL DEVINE FAPTA !
Psihologia sifonierului . CUM GANDUL DEVINE FAPTA !
 Sa recitim zilnic aceste randuri, de pe fata interioara a usii  sifonierului. 
1) Am venit pe aceasta lume pentru a-mi descoperi talentele innascute, pentru a le dezvolta in abilitati si pentru a face apoi lumea mai buna prin ele. Misiunea mea este sa transmit mesajul meu cat mai multor oameni si pentru a le face viata mai buna, mai usoara si mai frumoasa prin ceea ce eu fac cu pasiune zi de zi.
(2) Stiu ca banii, sanatatea, iubirea si anturajul de care am parte sunt doar o reflectie, un efect secundar a nivelului meu de dezvoltare personala. Am sa accept cine sunt cu toate calitatile si defectele, am sa ma imbratisez si iert pentru toate lucrurile pe care le-am făcut greşit şi mi-au afectat negativ viaţa şi am să merg mai departe spre destinul meu măreţ fără povara regretelor din trecut.
(3) Merit să am un stil de viaţă exact aşa cum acum doar îl visez. Îmi voi pune la vedere toate scopurile şi visurile şi de fiecare dată când am o stare de lene sau de lipsă de motivaţie voi ridica privirea din pământ, mă voi uita la visurile mele şi voi şti care este motivul pentru care nu mă opresc în nicio zi din munca şi misiunea mea.
(4) Tot ce am nevoie se află deja în mine. Eu trebuie doar să iau o pauză şi să mă deconectez de la agitaţia acestei lumi şi să mă conectez la adevăratul meu sâmbure de divinitate. Simt că am o putere şi o energie nelimitată ce aşteaptă să fie exploatate pentru binele meu şi a celor care mă înconjoară.
(5) Iubesc această viaţă pentru că este exact viaţa de care am nevoie să pot evolua. Fără dificultăţile cu care mă confrunt azi nu aş putea să mă văd aşa cum sunt cu adevărat şi nu aş putea să îmi evaluez corect capacităţile.
Am multă încredere că voi reuşi să fac tot ce mi-am propus şi orice obstacol ce îl am în cale este acolo pentru a fi depăşit şi pentru ca eu să acumulez puterea acelui obstacol odată ce l-am depăşit.
(6) Înţeleg că toţi oamenii din jur sunt oglinzi pentru mine şi că oamenii nu mă vor trata niciodată mai bine decât mă tratez eu însumi. De aceea e important ca felul în care arăt, mă port şi mă tratez în general să reflecte iubirea şi respectul ce-l am în primul rând pentru mine.
(7) Înţeleg că banii sunt doar un efect secundar pentru ceea ce am eu de oferit ca valoare. Pentru a face bani este necesar să îmi dezvolt abilităţi care să producă valoare pentru lumea din jur.
(8) În iubire şi atracţie, regulile sunt total altele decât sunt în restul vieţii noastre. Îmi asum acest lucru şi accept că pentru o viaţă împlinită pe plan relaţional, sexual şi afectiv e important să studiez cum funcţionează iubirea, sexualitatea şi legăturile dintre oameni.
(9) Vreau ca în orice moment al vieţii mele să pot spune cu mândrie: „Am făcut tot ce puteam eu face cu mijloacele pe care le-am avut la dispoziţie şi nu am ce să îmi reproşez”.
(10) Ştiu că frumuseţea vieţii nu constă atât în destinaţie cât în drumul parcurs. Am să trăiesc toate experienţele care mi se oferă şi în acelaşi timp voi avea privirea spre orizont ca să nu uit care îmi este drumul şi direcţia în viaţă.
 
 

CABINET PSIHOLOGIC - Cătălina DAN

TEL: 0727.228.057

AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANŢĂ TRANSPORT 2017.

Oferă următoarele servicii psihologice în cele 3 specializări: PSIHOLOGIE CLINICĂ psiho-diagnostic şi evaluare subiectiv - emoţională, cognitiva, comportamentală, bio-fiziologica, a personalităţii, consiliere şi terapie sportivă (copii, adolescenţi, adulţi) - rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc .

PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Psiholog Specialist - Testări şi evaluări în vederea obţinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANŢA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- prevenţie şi consiliere, etc.

PSIHOLOGIA ORGANIZĂRII MUNCII - Evaluări în vederea angajării, cele periodice, susţinerea examenelor, (cabinet agreat de ANAF), selecţie de personal, intervievări, etc. Servicii de calitate Profesionalism Confidenţialitate .

Vă aşteptam cu mare drag! -

Pentru programări Luni-Vineri 8.00-18.00.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(31 vizualizări)

Tags:
psihologie
ganduri
catalina dan
oameni
fapte
psiholog
Adăugaţi un comentariu:
Din aceeaşi categorie:

Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc