Brandul românesc GRID a inaugurat magazinul din incinta Ploieşti Shopping City

Retailerul pune la dispoziţia clienţilor acestui mall ultimele colecţii ale brandurilor de renume internaţional, dar şi pantofi sport ediţie limitată

 GRID, retailerul naţional cu branduri de fashion sport şi streetwear, a inaugurat magazinul din incinta Ploieşti Shopping City. Magazinul îşi va întâmpina clienţii într-un spaţiu cu design minimalist, urban, fiind amenajat astfel încât să ofere o experienţă de shopping facilă, aerisită şi relaxată. Investiţia totală în noul magazin din Ploieşti Shopping City, care are o suprafaţă de 64 de metri pătraţi, se ridică la 130.000 de euro, amenajarea punând în evidenţă articolele vestimentare şi pantofii sport de calitate superioară din ultimele colecţii ale brandurilor de renume internaţional.

 „Suntem încântaţi că am putut să aducem mai aproape de ploieşteni conceputul multibrand al magazinului nostru, acesta fiind cel de-al 11-lea magazin al reţelei. Noua locaţie din Ploieşti Shopping City este bine primită deoarece brandul GRID pune la dispoziţia clienţilor săi produse din noua colecţie, dar şi pantofi sport ediţie limitată, încă de la deschidere. Le mulţumim tuturor celor care au participat şi au fost alături de noi la inaugurarea noului magazin. Îi aşteptăm, de fiecare dată, în locaţiile noastre, când sunt în căutarea unor sneakerşi inediţi sau a articolelor vestimentare perfecte pentru orice sezon”, a declarat Bogdan Nania, co-owner GRID.

 

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică şi igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

 

Mai multe detalii despre ofertele magazinelor din Ploieşti Shopping City pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/, pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.