Great Times în restaurantele pe care le iubeşti în food court Ploieşti Shopping City, între 8 martie şi 9 aprilie

În perioada 8 martie - 9 aprilie, restaurantele Ploieşti Shopping City au pregătit surprize delicioase pentru cei care iau masa în food court sau comandă mâncare prin serviciul de home delivery. În cadrul campaniei Great Times în restaurantele pe care le iubeşti, comenzile de minimum 50 de lei, făcute de luni până vineri, sunt recompensate pe loc cu vouchere de 10 lei. La finalul campaniei, participanţii pot câştiga, prin tragere la sorţi, marele premiu – un abonament pe 6 luni în valoare totală de 1200 lei valabil la restaurantele partenere din food court Ploieşti Shopping City: KFC, Mămăliguţă, Mesopotamia, McDonald’s, Pizza Hut, Sushi Han, Taco Bell, Chopstix, Hercule.

Vizitatorii pot alege dintre restaurantele care oferă gustări delicioase, cu servire rapidă, Mesopotamia, Taco Bell, McDonald’s, Pep & Pepper, Pizza Hut şi KFC aşteptându-i pe clienţii fideli cu meniurile cunoscute şi oferte speciale. Mămăliguţă, Sushi Han, Chopstix şi Hercule sunt pregătiţi cu meniuri tradiţionale pentru cei pasionaţi de bucătăria românească, asiatică sau grecească.

Relaxare în siguranţă în food court Ploieşti Shopping City

Centrul comercial a implementat toate măsurile necesare pentru shopping sau relaxare în siguranţă:

  • Mobilierul şi suprafeţele atinse des sunt curăţate şi dezinfectate cu o frecvenţă crescută

  • Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanţarea fizică de 2 metri şi acces de maximum 6 persoane la masă;

  • Zona food court, precum întregul centru comercial, este aerisită constant iar aerul este filtrat periodic;

  • Purtarea măşii de protecţie este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică şi igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor. Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-times-in-restaurantele-pe-care-le-iubesti/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.