Great Spring Times: ON. Colecţiile noi de primăvară se transformă în premii instant la Ploieşti Shopping City

În perioada 5 - 25 martie, lansarea colecţiilor pentru sezonul primăvară-vară din magazinele Ploieşti Shopping City îi inspiră pe clienţi să abordeze o atitudine fresh.

În cadrul campaniei GREAT SPRING TIMES: ON, care dă startul primăverii, cumpărăturile de minim 200 lei aduc participanţilor şansa de a câştiga zilnic, prin tragere la sorţi, o ţinută de primăvară în valoare de 800 lei.

Branduri cu renume, precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, Adidas, Intersport, Hervis, Teilor, English Home îşi aşteaptă cumpărătorii cu cele mai noi colecţii de haine şi încălţăminte, articole deco, bijuterii, produse de beauty şi îngrijire personală.

Între sesiunile de #ShoppingÎnSiguranţă, clienţii Ploieşti Shopping City pot lua masa la restaurantele din food – court: Taco Bell, Pep&Pepper, Pizza Hut, Mămăliguţă, Sushi Han, McDonald’s sau Chopstix.

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică şi igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-spring-times-on/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.

Despre Ploieşti Shopping City

Ploieşti Shopping City, primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, are o suprafaţă închiriabilă de 46.500 m2 şi pune la dispoziţia clienţilor săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecţie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar şi peste 100 de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, şi multe altele. Ploieşti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.