Various Brands a inaugurat magazinul reamenajat în incinta Ploieşti Shopping City

Various Brands a inaugurat magazinul reamenajat în incinta Ploieşti Shopping City

Retailerul va aduce în magazin colecţii exclusive dedicate clienţilor acestui mall


Various Brands, retailerul naţional cu articole vestimentare sport şi streetwear, a inaugurat magazinul reamenajat în incinta Ploieşti Shopping City.

Magazinul îşi întâmpină de acum clienţii într-un spaţiu cu design modern şi primitor, care promite o experienţă inedită de shopping pentru clienţii care îi trec pragul. Investiţia în reamenajarea magazinului de 110 metri pătraţi din Ploieşti Shopping Center se ridică la 120.000 euro şi face parte din planul de dezvoltare pentru anul 2021 al retailerului.

Am ales să reamenajăm magazinul din Ploieşti Shopping City, întrucât am considerat că este momentul să îi dăm un aer modern, care să se potrivească nevoilor şi preferinţelor clienţilor noştri..

Odată cu redeschiderea, vom aduce în magazin colecţii exclusive dedicate clienţilor acestui mall, pentru a le oferi un motiv în plus să îşi reînnoiască garderoba de sezon”, a anunţat Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică şi igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

 

Mai multe detalii despre ofertele magazinelor din Ploieşti Shopping City pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/, pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.