AMANTA VERSUS SOTIE
 
Probabil ca majoritatea barbatilor au visat macar o data sa aiba o amanta. E un miraj care " zgandare" subconstientul. Nu toti au si facut-o.
 Dar de ce si-ar face o amanta un barbat daca nu ii lipseste nimic acasa? O intrebare legitima pe care si-o pune fiecare femeie maritata.
Iata cateva diferente dintre neveste si amante, asa cum le vad barbatii:
Amanta ma apreciaza, sotia nu
De obicei, majoritatea barbatilor care ajung in bratele unei alte femei o fac in momentul in care acasa lucrurile nu mai merg bine.
 Atunci cand sotia se transforma intr-o a doua soacra si ajunge sa caute nod in papura din orice, sa iti reproseze non-stop fel si fel de lucruri, ceea ce inseamna ca nu il mai apreciaza indeajuns. "Amanta ma intelege mai mult decat nevasta. Are rabdare si nu ma cicaleste atat", 
Amanta ma intelege, sotia nu.
E normal probabil ca o amanta sa aiba mai multa rabdare cu barbatul ei decat o sotie. Intr-un cuplu casatorit intervin fel si fel de alte probleme care in relatia dintre un amant si o amanta nu au ce cauta. Copiii, responsabilitatile casei, banii de rate, de facturi, toate acestea subrezesc in timp unele casnicii. Iar cand acasa barbatul nu aude decat ca nu munceste suficient de mult, ca nu se implica atat cat trebuie, se refugiaza in bratele cei care ii ofera mai multa intelegere.
 "La X  ani de cand ne-am casatorit, sotia mea nu mai e la fel ca inainte ... Nu mai are pic de rabdare sa discutam, e mereu agitata, nervoasa. 
Pe cand cu amanta, atunci cand petrecem cateva ore impreuna vorbim mult despre orice. Despre greutati, despre lucruri frumoase, chiar si stirile le dezbatem. Acasa n-am mai facut asta de ani de zile"....zise el  
Amanta ma iubeste pasional, sotia e tot mai distanta
In cuplurile cu state vechi partidele de amor se imputineaza de la un an la altul. Sexul isi pierde de multe ori din valoare si se transforma intr-o obligatie conjugala care nu mai are niciun farmec. Se intampla pentru ca "trebuie" si atat. Organismul insa cere mai mult decat atat. 
Sexul trebuie combinat cu pasiune si cand partenerii nu isi mai ofera asa ceva sunt tentati amandoi sa caute efervescenta in alta parte. 
E valabil si pentru sot, si pentru sotie. "Ajunsesem sa ne iubim o data la doua luni. Cand incercam sa o ating sarea ca arsa. Amanta in schimb m-a facut sa simt din nou ce inseamna sa iubesti pasional. Si unul, si celalalt ne straduim mult sa ne satisfacem dorintele, insa ea mi-a oferit atingeri de care aproape ca uitasem, am trait cu ea extazul" ar spune un el. 
La amanta se renunta mult mai usor decat  la sotie 
Din pacate pentru amante, aceasta este o veste trista.
 Putini sunt barbatii care isi parasesc sotiile pentru amante. Daca exista copii,si mai greu .
Si nu certificatul de casatorie ii tine impreuna, ci legatura mult mai profunda care ii da putere sa treaca peste superficialitati. Mai mult, nu toate amantele isi iubesc barbatii. Nu poti iubi profund un barbat pe care-l accepti in bratele sotiei.
 NU ESTE IUBIRE. Este convenienta. Iti este bine fiindca te simti libera si rasfatata.
Pentru multe este un serviciu de reciprocitate, care nu presupune niciun angajament de viitor. E mai comod sa ai amant. Iti ofera mai multa libertate.
 "M-am gandit la un moment dat sa divortez. Apoi am cantarit bine si mi-am spus ca fac cea mai mare prostie. Sotia mea, oricat de mult s-ar fi schimbat, ma iubeste ca nimeni alta. Chiar daca am cautat si inca mai caut intelegere si mangaiere in alta parte, cu ea am impartit si bune si rele, cu ea am ras si am suferit in egala masura. Mi-am dat seama ca mai degraba renunt la cea de-a doua femeie decat la sotia mea" astfel reactioneaza multi dintre barbati.

 

Alegerea ne apartine .

 

CABINET PSIHOLOGIC - Cătălina DAN

TEL: 0727.228.057

AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANŢĂ TRANSPORT 2017.

Oferă următoarele servicii psihologice în cele 3 specializări: PSIHOLOGIE CLINICĂ psiho-diagnostic şi evaluare subiectiv - emoţională, cognitiva, comportamentală, bio-fiziologica, a personalităţii, consiliere şi terapie sportivă (copii, adolescenţi, adulţi) - rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc .

PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Psiholog Specialist - Testări şi evaluări în vederea obţinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANŢA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- prevenţie şi consiliere, etc.

PSIHOLOGIA ORGANIZĂRII MUNCII - Evaluări în vederea angajării, cele periodice, susţinerea examenelor, (cabinet agreat de ANAF), selecţie de personal, intervievări, etc. Servicii de calitate Profesionalism Confidenţialitate .

Vă aşteptam cu mare drag! -

Pentru programări Luni-Vineri 8.00-18.00.