Ploieşti Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor: reduceri de iarnă de până la 70 %
Ploieşti Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor cu reduceri de iarnă şi oferte speciale.
Astfel, în perioada 6 ianuarie – 6 februarie, Ploieşti Shooping City îşi aşteaptă clienţii la sesiuni de #ShoppingÎnSiguranţă. Colecţiile de sezon vin cu reduceri de până la 70% ce pot fi asortate oricum şi oricând cu un zâmbet. 
Magazinele H&M, Bigotti, BSB, Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Gatta, Penti, Takko Fashion anunţă reduceri de până la 50%. Brand-ul Koton vine cu reduceri de până la 70%. În magazinele de încălţăminte Tezyo, Salamander, Anna Cori, Office Shoes, CCC sunt reduceri de preţ între 30% şi 60%. La Deichmann, două produse cumpărate îl aduc gratuit pe al treilea, iar la un produs cumpărat al doilea poate fi achiziţionat la jumătate de preţ. În magazinele de articole sportive Hervis, Intersport şi Adidas sunt reduceri de până la 70%, respectiv 50%. Noriel vine cu reduceri de până la 50% la jucării şi articole vestimentare pentru copii. Pentru cei în căutare de accesorii sau bijuterii, Teilor a pregătit o reducere de 30% la colecţia Legendary Diamonds, iar Meli Melo Paris, Spend’Or şi Be in Time îi aşteaptă cu discounturi de până la 50 %. Yves Rocher, Sephora şi Douglas aduc zâmbete pe feţele clienţilor săi cu produse de beauty reduse cu până la 60%. Magazinul English Home proune un mix de nerefuzat de 60% + extra 20% la produse selecţionate. 
Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   şi pe pagina de Facebook.
 
Despre Ploieşti Shopping City
Ploieşti Shopping City, primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, are o suprafaţă închiriabilă de 46.500 m2 şi pune la dispoziţia clienţilor săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecţie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar şi peste 100 de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, şi multe altele. Ploieşti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.