PUBLICITATE . Gaşpar & Asociaţii – Societate Civilă Profesională de Avocatură
Gaşpar & Asociaţii  este o societate civilă profesională de avocatură, avându-l pe Daniel Gaşpar ca avocat coordonator, fiind formată dintr-o echipă de profesionişti specializaţi în drept penal, comercial, civil şi al muncii.
 
Prima  prioritate a Societatii Civile Profesionale de Avocatura Gaspar & Asociatii este de a servi interesele clientilor într-o viata si  lume care pare de cele mai multe ori simpla, dar pe parcurs se dovedeste a fi din ce în ce mai complexa.
 
O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii noi si practice, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 
Societatea Civila Profesionala de Avocatura Gaspar & Asociatii este pe deplin angajată sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, referitoare la consultanta juridica acordata clientilor. Valoarea clientilor este sporită prin utilizarea experientei societăţii si abilitatii – ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Obiectivele clientilor pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna.
 
Servicii juridice: 
 
Asistare
Asistare in cauze penale, civile, comerciale, contencios administrativ, in domeniul fiscalitatii.
Reprezentare
Reprezentare in cauze penale, civile, comerciale, contencios administrativ, in domeniul fiscalitatii.
 
Consultanta
Acordare de consultatii juridice in cauze penale, civile, comerciale, contencios administrativ, in domeniul fiscalitatii.
 
CONTACT: 
 
Gaspar & Asociatii – Societate Civila Profesionala de Avocatura, Str. Cezar Bolliac nr. 13B, 100150 Ploiesti, Prahova Romania
+ 40 745 976 377
+ 40 244 525 250
ONORARIILE PERCEPUTE SE STABILESC ÎN FUNCŢIE DE
natura cauzei;
complexitatea operaţiunilor juridice;
durata preconizata de derulare a procesului;
cuantumul evaluării în bani a cauzei dedusa judecăţii;
distanta pana la locul situării instantei competente.
ONORARIILE SE STABILESC, ÎN PLUS FATA DE CRITERIILE DE MAI SUS ÎN
onorarii fixe ( pentru fiecare etapa procesuala );
onorarii orare ( referitoare la consultanta );
onorarii de succes pentru sumele obtinute
onorarii combinate ( onorarii fixe + onorarii de succes + onorarii orare ).
Societatea Civilă Profesională de Avocatură Gaşpar & Asociaţii vă poate asista sau reprezenta atât în faţa potenţialilor sau actualilor parteneri de afaceri, cât şi în faţa oricăror organe judiciare sau a instanţelor de judecată.
 
Casa de Avocatură Gaşpar & Asociaţii a promovat cele mai eficiente soluţii pentru apărarea drepturilor clienţilor săi, prin experienţă, competenţă, creativitate şi dedicaţie faţă de valorile profesiei de avocat, în toate cauzele, de la cele mai simple până la cele mai complexe.