Ploieşti Shopping City va dona tablete pentru educaţie online, în cadrul programului RECICLEAZĂ O POVESTE
 
 
În perioada 8 – 24 decembrie, Ploieşti Shopping City în parteneriat cu Carrefour Ploieşti Shopping City şi asociaţia E-CIVIS organizează cea de-a şasea ediţie a programului RECICLEAZĂ O POVESTE.
Iniţiat în 2018, programul încurajează clienţii să doneze cărţile vechi şi deteriorate în schimbul unui voucher de reducere de 30 – 50% pentru achiziţionarea de cărţi noi în hipermarketul Carrefour Ploieşti Shopping City. 
Pentru a se înscrie în program, o persoană poate aduce maximum trei cărţi vechi pe zi, iar pentru fiecare dintre cele trei cărţi vechi va primi câte un voucher de reducere. Reducerea înscrisă pe voucher este de 30% sau de 50%. Reducerile pot fi folosite simultan, fiecare pentru categoria de carte selectată, însă nu cumulat. Standul de colectare este situat in zona Info Point din interiorul centrului comercial. Regulamentul complet al campaniei  aici.
În cadrul acestei editii, pentru fiecare 10 cărţi predate, Ploieşti Shopping City va dona o tabletă complet echipată unui copil nevoiaş din comunitatea prahoveană. În acest fel, şcoala devine o poveste cu final fericit şi pentru copiii care nu au acces la tehnologie. 
Această componentă de responsabilitate socială vine ca răspuns la noile nevoi ale copiilor din întreaga ţară, în contextul derulării cursurilor şcolare în sistem preponderent online. Tabletele model Allview, care vor fi donate, conţin peste 80 de aplicaţii educaţionale, grupate pe 10 categorii, şi cartelă de internet.  
Platforma #ResponsiblyTogether
Toate proiectele de responsabilitate socială ale Ploieşti Shopping City sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Platforma „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul brand-ului Ploieşti Shopping City de a se implica activ în societate,  reunind  toate iniţiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educaţia, comunitatea şi protecţia mediului.
Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   şi pe pagina de Facebook.