Începe Marele Sezon al zâmbetelor la Ploieşti Shopping City: atmosferă de Sărbători, concursuri cu premii şi serviciu gratuit de împachetat cadouri
 Ploieşti Shopping City deschide Marele Sezon al zâmbetelor, sezonul zilelor pline de surprize şi nenumărate motive de bucurie. Astfel, în perioada 1 – 24 decembrie, la cumpărături de 300 lei clienţii primesc instant un voucher cadou şi un zambet sub formă de sticker. Prin tragere la sorţi, aceştia pot câştiga premii pentru şi mai multe zâmbete trăite în familie: un Living de la Ikea (card cadou Ikea în valoare de 9000 de lei) sau un Smart TV Ultra HD Samsung. În plus, sticker-ul cu zâmbet şi cod unic îi înscrie instant pe clienţi în concursuri radio desfăşurate zilnic în parteneriat cu Radio Prahova. 
În zilele de 5 şi 6 decembrie, ajutoarele Sfântului Nicolae, costumate anul acesta în ţinute haioase de mimi, vin la Ploieşti Shopping City să aducă copiilor zâmbete spontane şi cadouri instant. 
De asemenea, în perioada 5 - 24 decembrie, între orele 12.00 şi 20.00,  centrul comercial pune la dispoziţia cumpărătorilor un stand de împachetat cadouri. Serviciul, disponibil lângă biroul Info Point, este gratuit şi asigură împachetarea a maximum 2 cadouri cumpărate din magazinele Ploieşti Shopping City sau din hypermarket Carrefour Ploieşti Shopping City. Fiecare cadou poate fi personalizat cu etichete unice care ne readuc aminte să zâmbim. Mai mult şi mai des. 
Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   şi pe pagina de Facebook.